Davutoğlu: Millet İttifakı, Türkiye'deki her kesimi temsil ediyor; milletimizin engin iradesine güveniyoruz

Davutoğlu: Millet İttifakı, Türkiye'deki her kesimi temsil ediyor; milletimizin engin iradesine güveniyoruz
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, sosyal medya hesabından bir video yayınladı ve "Yolumuzun zor ve çetin olduğunu biliyoruz, çizdiğimiz demokrasi rotasına ve milletimizin engin iradesine güveniyoruz. Hep birlikte kazanacağız,...

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, sosyal medya hesabından bir video yayınladı ve "Yolumuzun zor ve çetin olduğunu biliyoruz, çizdiğimiz demokrasi rotasına ve milletimizin engin iradesine güveniyoruz. Hep birlikte kazanacağız, bu seçimin kaybedeni olmayacak" dedi.

Davutoğlu, videoda şu ifadeleri kullandı:

"Millet İttifakı kadrosu, Türkiye'nin bütün kesimlerini temsil eden, Türkiye'deki her kesimin sözcüsü olan bir kadrodur. İktidardakiler kutuplaştırmaya çalışırken biz bu kapsayıcılığı benimseyeceğiz. İktidardakiler yasakları empoze etmeye çalışırken biz başta basın ve düşünce özgürlüğü olmak üzere bütün özgürlük alanlarını genişleteceğiz. İktidardakiler yolsuzluğu ve siyasal anlamda çürümeyi neredeyse meşrulaştıran bir tavır takınırken biz siyasal ahlak yasasını hayata geçireceğiz. Yolumuzun zor olduğunu, çetin olduğunu biliyoruz. Güvendiğimiz; milletimizin engin iradesi ve çizdiğimiz temel demokrasi rotasıdır."