Değerinin üzerinde aldığı 2. el motosikleti benzin döküp yaktı

Değerinin üzerinde aldığı 2. el motosikleti benzin döküp yaktı
Çanakkale Bayramiç'te, Tansel Göde isimli vatandaş, ikinci el motosikleti değerinin çok üzerinde bir fiyata satan U.Ç.'nin kendisini dolandırdığını ileri sürdü. U.Ç.'nin, parasını taksitler halinde geri iade edebileceğini...

Çanakkale Bayramiç'te, Tansel Göde isimli vatandaş, ikinci el motosikleti değerinin çok üzerinde bir fiyata satan U.Ç.'nin kendisini dolandırdığını ileri sürdü. U.Ç.'nin, parasını taksitler halinde geri iade edebileceğini söylemesine sinirlenen Göde, benzin döktüğü motosikleti ateşe verdi.

Bayramiç'te yaşayan U.Ç., kendisine ait ikinci el motosikleti geçen hafta 30 bin TL'ye Tansel Göde'ye sattı. Motosikleti alan Göde, U.Ç.'nin iş yerine geldi ve iddiaya göre motosikleti kendisine değerinin çok üzerinde bir fiyata satarak dolandırdığını ileri sürdüğü U.Ç.'den parasını iade etmesini istedi. Ancak U.Ç. ise parayı tek seferde geri veremeyeceğini söyledi.

Duruma sinirlenen Göde, üzerine benzin döktüğü ateşe verdi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri alevleri söndürse de motosiklet kullanılmaz hale geldi.

Polis, olayla ilgili inceleme başlattı. (DHA)