Demirtaş: Ayrılık gayrılık yapanlar, kendi başına vekillik peşinde koşanlar bizi üzüyor

Demirtaş: Ayrılık gayrılık yapanlar, kendi başına vekillik peşinde koşanlar bizi üzüyor
Yeşil Sol Parti, mitingler için start'ını Hakkari'den verdi. Mitingde eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın mesajı okundu. Demirtaş mesajında "Ayrılık gayrılık yapanlar, kendi başına vekillik peşinde koşanlar...

Yeşil Sol Parti, mitingler için start'ını Hakkari'den verdi. Mitingde eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın mesajı okundu. Demirtaş mesajında "Ayrılık gayrılık yapanlar, kendi başına vekillik peşinde koşanlar bizi üzüyor" ifadeler kullandı.

Gazete Duvar'ın aktardığına göre Demirtaş'ın mesajı özetle şöyle:

Hakkari’deki tüm ailelerimizi, gençleri, kadınları, Yeşil Sol Parti adayları etrafında kenetlenmeye çağırıyorum. Başka partilere ya da bağımsız adaylara tek bir oyunuz bile gitmemelidir. Bağımsız adaylıkla yola çıkanlara buradan bir çağrı yapıyorum; bizim için kıymetlisiniz, değerlisiniz.

Lütfen böyle yapmayın. Gelin bu tarihi dönemde halkın genel iradesinin parçası olur ve Yeşil Sol Parti adayları için destek olun. Size yakışan budur. Değerli kardeşlerim, artık yeni bir dönem yeni bir hayat başlıyor. Anahtar sizin elinizde, kapalı tüm kapıları açmak sizin elinizde. Biz size inanıyor, size güveniyoruz. 14 Mayıs akşamı hücremizden sizi izleyip müjdenizi almak için sabırsızlanıyoruz. Selçuk Mızraklı arkadaşımla beraber hepinize en içten selam, sevgilerimizi gönderiyoruz. İradeniz önünde saygıyla eğiliyoruz.