Demirtaş'tan Soylu'ya Diyarbakır merkezli gözaltı tepkisi: Boş kalabalık yapma kirli!

Demirtaş'tan Soylu'ya Diyarbakır merkezli gözaltı tepkisi: Boş kalabalık yapma kirli!
Edirne Cezaevi'nde tutuklu  bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Diyarbakır merkezli 21 ilde gerçekleşen gözaltılara tepki gösterdi. İçişleri Bakanı Soylu'nun yaptığı paylaşımı alıntılayan Demirtaş,...

Edirne Cezaevi'nde tutuklu  bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Diyarbakır merkezli 21 ilde gerçekleşen gözaltılara tepki gösterdi.

İçişleri Bakanı Soylu'nun yaptığı paylaşımı alıntılayan Demirtaş, "Bu kadar prodüksiyonla boş kalabalık yapma Kirli!" dedi.

Soylu’nun "Dağda, şehirde her daim enselerindeyiz. Terör örgütüne finansman sağlayan, terör örgütü adına avukatlık yapan ve örgüte eleman sağlayanlara yönelik Diyarbakır merkezli 20 ilde yapılan şafak operasyonunda KCK/TDÖ’de faaliyet yürüten 128 şüpheli gözaltında. TEM Başkanlığımıza ve Diyarbakır Emniyetine teşekkürler" paylaşımını alıntılayan Demirtaş, "Bu kadar prodüksiyonla boş kalabalık yapma Kirli!" ifadelerini kullandı.

Paylaşımına bir de fotoğraf ekleyen Demirtaş "Bak prodüksiyon yok ve bir tek kişi, senin gibileri siyaset sahnesinden silmek için yeter de artar bile. Ez qurbana tilîyên te, dayê. (Anne Senin parmaklarına kurban olayım)" yazdı.