Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, avukat Rezan Epözdemir hakkında suç duyurusunda bulundu

Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, avukat Rezan Epözdemir hakkında suç duyurusunda bulundu
Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, avukat Rezan Epözdemir hakkında, ‘zincirleme hakaret ve iftira’ iddiasıyla suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, bugün avukat Rezan Epözdemir hakkında...
Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, avukat Rezan Epözdemir hakkında, ‘zincirleme hakaret ve iftira’ iddiasıyla suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, bugün avukat Rezan Epözdemir hakkında ‘zincirleme şekilde hakaret ve iftira’ iddiasıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

Rezan Epözdemir bugün sosyal medya hesabından yaptığı açıklama, "Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, dosyadan çekilmem ile ilgili baskı uygulamıştır" iddiasında bulunmuştu. Epözdemir'in paylaşımı şöyle:

"Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, turizmci olan bir müvekkilim vasıtasıyla onu bitireceğim, ona soruşturma açtıracağım şeklinde tarafıma haber yollamıştır. Muhalif medyada kredi ve ticari ilişki içerisinde olduğu ve maaşının anılan banka üzerinden alan bazı basın ve yayın organlarının patronlarını arayarak beni yayınlara çıkarmamak ve Denizbank lehine haberler yaptırmak için baskı uygulamıştır. İş dünyasından kıramayacağım çok önemli isimlere rica ederek, dosyadan çekilmem ile ilgili baskı uygulamıştır. Bunlara ilişkin kayıt, belge ve bilgiler mevcuttur."