''Dilber evin yok mu?'' şarkı sözleri üzerine ''Dilber’e ev almak için satıyorum'' akımı başlatıldı

''Dilber evin yok mu?'' şarkı sözleri üzerine ''Dilber’e ev almak için satıyorum'' akımı başlatıldı
Yılmaz Erdoğan'ın kaleme aldığı 'İnci Taneleri' dizisinin karakteri 'Dilber', gündemde yerini korumaya devam ediyor. Şarkı sözlerini akım haline getirerek satılık ev, araba ve arsa ilanı veren sosyal medya kullanıcıları yeni...
Yılmaz Erdoğan'ın kaleme aldığı 'İnci Taneleri' dizisinin karakteri 'Dilber', gündemde yerini korumaya devam ediyor. Şarkı sözlerini akım haline getirerek satılık ev, araba ve arsa ilanı veren sosyal medya kullanıcıları yeni akım başlattı. ''Dilber evin yok mu?'' şarkı sözüne karşılık ''Dilber’e ev almak için satıyorum'' ve ''Kocam elden gitmesin diye Dilber’e ev almaya gidiyorum'' satılık ilanlar görülmeye başladı.

Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşacak olan Yılmaz Erdoğan'ın kaleme aldığı 'İnci Taneleri' dizisinin karakteri 'Dilber' için kadınlar ve erkekler tarafından yeni akım başlatıldı. Hem sosyal medyada hem de ilan sitelerinde görülen ''Dilber karakterine ev alabilmek için satıyorum'' açıklamaları kısa sürede gündem oldu.

İlanlarda dikkat çeken cümlelerden bazıları ise şöyle; "Dilber'e ev almak için satıyorum. Dilber'i de ev sahibi yapıyoruz. Dilber'e ev alacağım için satıyorum. Dilber'e ev almak isteyenler için fırsat. Tarlamı Dilber için satıyorum" oldu.

Kadınlardan ise ''Kocam elden gitmesin diye Dilber’e ev almaya gidiyorum'' satılık ilanı paylaşımları görüldü.

Öte yandan dizinin fragmanı yayınlandığı günden beri gündemde yerini korurken Dilber’in dansı kadar elbisesi ve dövmesi de dikkat çekti. 'Dilber elbisesi' olarak ikon haline gelen pembe gül desenli mini elbise 3 bin liralık fiyatından 65 bin liraya kadar çıktı.