İmamoğlu’ndan Kurum’a gönderme: Kanal İstanbul dediler şimdi onu unuttular az mı bağırdınız Mecliste, sizi gidi sizi

İmamoğlu’ndan Kurum’a gönderme: Kanal İstanbul dediler şimdi onu unuttular az mı bağırdınız Mecliste, sizi gidi sizi
İktidarın Kanal İstanbul Projesine  değinen İBB Başkanı İmamoğlu, “Kanal İstanbul dediler şimdi onu unuttular. Az mı bağırdınız Mecliste, sizi gidi sizi...” ifadelerini kullandı.İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu İSKİ Samatya...
İktidarın Kanal İstanbul Projesine  değinen İBB Başkanı İmamoğlu, “Kanal İstanbul dediler şimdi onu unuttular. Az mı bağırdınız Mecliste, sizi gidi sizi...” ifadelerini kullandı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu İSKİ Samatya Yağmur Suyu Tüneli TBM indirme töreninde açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, TBM, 2019'dan bu yana yaptığımız hizmetlerle ilgili bir simge. Arı gibi yer altında çalıştık” dedi.

İmamoğlu'nun konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde;

Yer altına yapılan ne kadar önemi olduğunu yapılırken hissetmiyorsunuz. Hayata geçtiğinde hayat kolaylaştığında farkına varabiliyorsunuz. Yer altında İSKİ'nin yaptığı yatırımlar çok önemli.

TBM, 2019'dan bu yana yaptığımız hizmetlerle ilgili bir simge. Arı gibi yer altında çalıştık.

İstanbul su toplama havzalarıyla suyunu kazanan nadir şehirlerden biri. Kanal İstanbul dediler şimdi onu unuttular. Az mı bağırdınız Mecliste, sizi gidi sizi...

Vatan Caddesi'nin bir dere olduğunu kimse bilmiyor, orası Likos Deresi. Tarihi Yarım Adadaki su toplama sorununu çözdük. Tarihi Yarımadadaki su baskınlarını tarihe gömeceğiz.

'İstanbul'un altyapısına tarihinde olmadığı kadar yatırım yaptık'

Çılgın projeler değil, bir canı bile kurtaran her projeyi çılgın proje olarak kabul ediyoruz. Bunun için altyapı projeleri hayati önemdedir. Gördüğünüz projelerin yanında İstanbul'un altyapısına tarihinde hiç olmadığı kadar yatırım yapıyoruz.

Bu şehri israftan kurtardık, kasaya bereket getirdik. Onlar kötü yönettikleri ekonomiyle yarattıkları enflasyonla milletin cebindeki parayı yok ederken biz biraz olsun nefes almanıza yardımcı olacak işler yaptık.

İstanbul'da adalet ve bereket daim olsun. Tam yol ileri

Yağmurun keyfini çıkaran vatandaşları görüsünüz. etrafınıza baktığınızda dört buçuk yılda  halkın yararına yapılmış doğru güzel ve iyi işleri görürüsünüz. Ama bilin ki gördüğünüz bu projelerin yanı sıra yerin altında da yatırım yapıyoruz. İstanbul’un tarihinde hiç olmadığı kadar yatırım ve icrat yapıyoruz. O bakımdan da onları görmezsiniz ama hayatını bu yatırımlar da kolaylaştırır.

Ayrıntılar geliyor...