"En az 4 vekil alırız" diyen İYİ Partili Sunat'a, 5'inci sıra adayından sitem

"En az 4 vekil alırız" diyen İYİ Partili Sunat'a, 5'inci sıra adayından sitem
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Şenol Sunat, Manisa'da konuştu, "Manisa'da göreceksiniz çok büyük bir fark atacağız. En az 4 vekili çıkarırız diye düşünüyorum" dedi. 5. sıradan aday gösterilen Opr. Dr. Gürhan...

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Şenol Sunat, Manisa'da konuştu, "Manisa'da göreceksiniz çok büyük bir fark atacağız. En az 4 vekili çıkarırız diye düşünüyorum" dedi. 5. sıradan aday gösterilen Opr. Dr. Gürhan Özcan bu duruma tepki gösterdi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve partinin seçim işleri başkanı, aynı zamanda Manisa'da 1. sıradan milletvekili adayı olan Şenol Sunat, partisinin il başkanlığında, tüm adayların katılımıyla basın toplantısı düzenledi. Sunat açıklamasında, Manisa'nın kronikleşmiş tüm sorunlarını bildiklerini ve iktidara geldiklerinde çözeceklerini söyledi. Manisa'nın hak ettiği değeri görmesi için tüm hemşerilerinin oyuna talip olduklarını söyleyen Sunat, “Manisa'da göreceksiniz çok büyük bir fark atacağız. En az 4 vekili çıkarırız diye düşünüyorum. Hepsini almayı düşünüyorum" dedi.

4 VEKİL SİTEMİ

İYİ Partinin Manisa 5'inci sıra milletvekili adayı olan Opr. Dr. Gürhan Özcan, Sunat'ın sözleri üzerine, "5 almayı düşünüyoruz deseydiniz. 'Ben bu partiye çok fazla milletvekili alalım' diye girdim. Manisa'da en çok oy potansiyeli olan kişi olarak girdim. Beni yediniz şu an" diyerek sitemde bulundu. Siteme cevap veren Şenol Sunat, "Ben en az dedim zaten" dedi.

"TÜM PARTİLERDEN OY ALACAĞIM"

Sunat 4 ifadesini 5 olarak güncelleyen Özcan, "Ben 5 diye söyleyeyim. Manisa'da dokunmadığım kişi yoktur. Her yerde oy potansiyelim vardır. Sadece İYİ Parti değil, tüm partilerden çok iyi oy alacağım. Ben 5 hedefi koyuyorum. 6'yı zorlarız diyorum. Ankara tanımıyor ama Manisa beni tanıyor" şeklinde konuştu.