Enver Aysever ve Şaban Sevinç birbirine girdi

Enver Aysever ve Şaban Sevinç birbirine girdi
Gazete Pencere Haber Merkezi Enver Aysever, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Şaban Sevinç'e ilişkin "Baykal'ın çantacısı" dedi. Sevinç ise Aysever'e yanıt vererek, "Ben kimsenin çantasını taşımadım, taşımam....

Gazete Pencere Haber Merkezi

Enver Aysever, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Şaban Sevinç'e ilişkin "Baykal'ın çantacısı" dedi. Sevinç ise Aysever'e yanıt vererek, "Ben kimsenin çantasını taşımadım, taşımam. Ama Sayın Kılıçdaroğlu’nun bizzat benden ricasıyla seni Halk TV’de işe aldığımda sen Kemal beyin nesiydin?" ifadesini kullandı.

Gazeteci Enver Aysever, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak "Baykal’ın çantacısının hallerine bakın! Hesap vermesi gerekenler ahkam kesiyor! Atatürk tüccarı sözde gazeteci, pişmaniye ve dalkavuklar yeni Özal hazırlıyor. Tipi tip de sınıf başkanı! Yazık bu ülkeye. İyi geceler" dedi.

Takipçileri ise Aysever'e bu ismin kim olduğunu sordu. Aysever, paylaşımında ismini vermediği kişinin Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç olduğunu belirtti.

Sevinç'ten yanıt

Şaban Sevinç, sosyal medya hesabından Aysever'e yanıt vererek "Enver sen bozuk bir karaktersin. Ben kimsenin çantasını taşımadım, taşımam. Ama Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun bizzat benden ricasıyla seni Halk TV’de işe aldığımda sen Kemal beyin nesiydin? Sadece Genel Müdür olduğum halde yalakalık üslubun gereği bana “patron” dediğin günleri unuttun mu?" dedi.

Aysever'in bir videosunu paylaşan Sevinç, "Bu belediyeleri de mi sana Kemal Bey ayarladı?" diye sordu.