Erdoğan: 85 milyonu bağrımıza bastık, hiç kimseyi ötekileştirmedik

Erdoğan: 85 milyonu bağrımıza bastık, hiç kimseyi ötekileştirmedik
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın gerçekle-şecek seçimlerle ilgili bir paylaşım yaptı. Erdoğan, iktidarı boyunca hiç kimseyi ötekileştirmediklerini iddia ederken "Hiçbir vatandaşımızın hayat...

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın gerçekle-şecek seçimlerle ilgili bir paylaşım yaptı. Erdoğan, iktidarı boyunca hiç kimseyi ötekileştirmediklerini iddia ederken "Hiçbir vatandaşımızın hayat tarzına, yaşam biçimine karışmadık" dedi.

Erdoğan'ın Twitter üzerinden yaptığı paylaşım şöyle:

"Aziz milletim, Gençlik yıllarımızdan beri aktif siyasetin içindeyiz, sizlerin huzu-rundayız. 21 yılı iktidarda olmak üzere 40 yıllık siyasi hayatımızda daima de-mokrasiyi ve millî iradeyi savunduk. 1994’ten beri hangi haksızlıklara maruz kalırsak kalalım; adaleti gözettik, hakkaniyetle davrandık. 85 milyonun tamamını bağrımıza bastık, hiç kimseyi ötekileştirmedik. Hiçbir vatandaşımı-zın hayat tarzına, yaşam biçimine karışmadık. Toplumumuzun tüm kesimle-rinin hak ve özgürlük alanlarını genişlettik. Bizden önce bu ülkede başörtüsü, kılık kıyafet yasakları vardı; kaldırdık. Liselerimize katsayı adaletsizliği uygu-lanıyordu; sonlandırdık. İnsanlar inançlarını özgürce, rahatça yaşayamıyor-lardı; değiştirdik. Terör örgütleri vatandaşlarımıza nefes aldırmıyordu; başla-rını ezdik. Demokrasimiz ağır aksak, zor yürüyordu; güçlendirdik. Devlet vatandaşına tepeden bakıyordu; yeni bir anlayış ikame ettik. Yabancı ülkeler sürekli bize ayar veriyor, yön çiziyordu; dur dedik. Elbette bu mücadelede pek çok engelle, baskıyla, tehditle, zorbalıkla, kumpasla, karalama kampanya-sıyla karşılaştık. Demokrasi hamlelerimizin önü kesilmek istendi, darbe gi-rişimleriyle hayatımıza kastedildi. Ama biz diklenmeden dik durarak, ülke-mizi 21 yıl öncesine göre daha özgür, daha müreffeh, daha huzurlu, ekonomik olarak daha güçlü bir konuma getirdik. 2002’den bu yana sadece hizmet si-yaseti, eser siyaseti ve kardeşlik siyaseti yapıyoruz. İnşallah 14 Mayıs’tan sonra da tüm Türkiye için aşkla çalışmaya devam edeceğiz."