Erdoğan, Baykal’ın cenazesinde liderleri geçti, İnce'yle tokalaştı

Erdoğan, Baykal’ın cenazesinde liderleri geçti, İnce'yle tokalaştı
Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal için Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) düzenlenen devlet töreninde AKP lideri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan protokolde bulunan muhalefet liderlerini görmezden geldi. Erdoğan törende...

Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal için Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) düzenlenen devlet töreninde AKP lideri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan protokolde bulunan muhalefet liderlerini görmezden geldi. Erdoğan törende yalnızca Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile tokalaştı.

Törene CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ABB Başkanı Mansur Yavaş da katılmıştı. Muhalefet liderlerinin yüzüne dahi bakmayan Erdoğan daha sonra da İnce'nin yanına geçti.

‘BAYKAL GRİP OLAN BAKICISINDAN VİRÜS KAPTI’ İDDİASI
Eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal 11 Şubat’ta hayatını kaybetti. Baykal’ın ölüm nedeni olarak kayıtlara kalp krizi geçti. Gazeteci İbrahim Gündüz, sosyal medya hesabından paylaştığı bir yazıda Baykal’ın bakıcısının gribal enfeksiyon geçirdiğine değindi.

Gündüz, “Baykal depreme çok üzülmüştü. Pazartesi sabahı yani depremden birkaç saat sonra fizik tedaviye giderken, ‘Ülke mahvoldu. Çok üzgünüm’ diyerek üzüntüsünü dile getirdi. Baykal’ın fizik tedaviye de son gidişi oldu bu. İlerleyen günlerde önce bakıcısı gribal bir enfeksiyon geçirdi ve çalışamadığı için evden çıkamadı. Ardından aile fertleri ve kendisi gribe yakalandı” dedi.