Seçmen de Erdoğan'dan nasibini aldı: Dini, bayrağı, ezanı olmayanlar Bay Kemal'i destekliyor

Seçmen de Erdoğan'dan nasibini aldı: Dini, bayrağı, ezanı olmayanlar Bay Kemal'i destekliyor
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef aldığı konuşmasında "Benim bu aziz milletim sandıkları sana mezar edecek"...

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef aldığı konuşmasında "Benim bu aziz milletim sandıkları sana mezar edecek" dedi. Erdoğan, Kılıçdaroğu için dün de "Benim milletim Kandil'den aldığı destekle cumhurbaşkanı olana bu ülkeyi teslim etmez" demişti.

Kılıçdaroğlu'nu destekleyen seçmeni de hedef alan Erdoğan, "Dini, bayrağı, ezanı olmayanlar 'Bay Kemal'i destekliyor" ifadesini kullandı.

Erdoğan, Antalya'da düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. Erdoğan'ın ifadelerinden öne çıkanlar şöyle:

Birileri ülkenin birikimlerini önce altılı masada paylaşmaya niyetlendi. Sonra pazarlığın kızıştığı anda ortaklardan biri yerinden kalkıp geri otururken, masanın altındaki gizli ortak HDP de bu cümbüşte yerini aldı. Baktılar yedi ortakla da bu iş olmayacak iki büyükşehir belediye başkanını dahil edip ortak sayısını 9'a çıkardılar. Masada kendileri için yer olduğunu gören, ülkenin ve milletin yeminli düşmanları FETÖ ve PKK da seslerini yükselttiler. Oldu mu size 11 ortak. Daha DHKP-C'sini, Avrupa ve Amerika'da masanın akıl hocalığına soyunan tefecileri, STK görünümlü istihbarat aygıtlarını saymıyorum. Türkiye, siyasetine ve yönetimine yönelik böyle bir oyunu hak etmiyor. Kılıçdaroğlu'nu cumhurbaşkanı adayı olarak karşımıza diken bir mekanizma var. Bu mekanizma CHP tabanının da ittifaktaki diğer partilerin de hassasiyetlerini umursamıyor. Tıpış tıpış oy vereceksiniz diyerek bu nobranlık ifade ediliyor. Bunların derdi yönetimi değiştirirken Türkiye'nin kaldığı yerden yola devam etmesi değildir. Türkiye'yi; siyaseti ile, ekonomisi ile, diplomasisi ile yarım asır daha kendine gelemeyeceği bir çukura itmektir. Ama inşallah başaramayacaklar. 

Erdoğan’dan tartışılacak ifadeler: Benim milletim Kandil’den aldığı destekle cumhurbaşkanı olana bu ülkeyi teslim etmez

"SELO'YU ÖCALAN YERİNE GETİRECEKLERMİŞ"

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı hedef alan Erdoğan, şu görüşlerini dile getirdi:

"Terörist Selo, Diyarbakır'da 51 kardeşimizin ölümüne neden oldu. Şimdi bu Selo, cezaevinde. Selo'yu çıkaracağız diyorlar. Sonra da Selo'yu Öcalan'ın yerine getireceklermiş! Bay bay Kemal'in demek ki parlamentoda yaptığı görüşme işte buydu. Açıklayabildi mi? Açıklayamaz. Çünkü her şey fırıldak! Düzgün bir şey yok! Gerçek siyasetçi isen çıkarsın açıklarsın, hayatı yalan! Ben diyorum ki 14 Mayıs'ta benim aziz milletim bu yalana, talana, dolana evet demeyecek!"

"SEN KANDİL İLE BERABERSİN"

Erdoğan sözlerine şöyle devam etti:

"Bunların derdi bizimle değil Türkiye'yle. Kimler destekliyor Bay Kemal'i, bu teröristler. Senin arkadaşın Kandil, sen onlarla berabersin. Benim bu aziz milletim sandıkları sana mezar edecek. Dini , bayrağı, ezanı, diyaneti olmayanlar Bay Kemal'i destekliyor"

Kılıçdaroğlu'nun Alevi videosuna değinen Erdoğan, "Bu üllkeyi Alevi-Sünni diye ayıranlara lanet olsun" diye konuştu.

Erdoğan, "Attığım imza ile doğal gaz bu ay ücretsiz, bir yıl boyunca bu böyle devam edecek" dedi.