Erdoğan: Seçim yaklaştıkça birileri vaat bohçalarını açtı

Erdoğan: Seçim yaklaştıkça birileri vaat bohçalarını açtı
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'de yaptığı konuşmada "Seçim yaklaştıkça birileri vaat bohçalarını açtı" dedi. Erdoğan konuşmasında yaş çay alım fiyatının kilo başına yüzde 64 arttırılarak...

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'de yaptığı konuşmada "Seçim yaklaştıkça birileri vaat bohçalarını açtı" dedi. Erdoğan konuşmasında yaş çay alım fiyatının kilo başına yüzde 64 arttırılarak 11 lira 30 kuruşa çıkarttıklarını da bildirdi.

Memleketi Rize'de konuşan Erdoğan, "Parlamenter sistem diye çıktıkları yolda döndüler dolaştılar, sabah erken kalkanın cumhurbaşkanı yardımcılığı kaptığı bir mezat pazarına vardılar" dedi.

Kalp işaretini hedef alan Erdoğan, "Kalp işareti yapmaktan başka bir şey yapamıyorlar" dedi.

Erdoğan, yaş çay alım fiyatının kilo başına yüzde 64 artırılarak 11 lira 30 kuruşa çıkarttıklarını bildirdi.

"ÖNCE 5 KİŞİYDİLER, BİR ARA 11'E ÇIKTILAR"

Erdoğan'ın açıklamalarından diğer öne çıkan başlıklar şöyle:

Siyasi hayatımızın hiçbir döneminde hayal tüccarlığı yapmadık. Karadenizli uşaklar gibi daima harbi olduk. Milleti sırtındaki ceketten de eden siyasetçiler gördük. Bu ülke işportacı siyasetçilerden, fırıldak tiplerden çok çekti. Göreve geldiğimizden bu profillerin hepsini tedavülden kaldırmıştık. Son dönemde bunların yeniden arzı endam ettiğini görüyoruz. Bakıyoruz önüne gelene cumhurbaşkanlığı yardımcılığı dağıtıyorlar. Önce 5 kişiydiler, sonra 7 oldular, 11'e çıktılar. 14 Mayıs'a kadar 15-20 cumhurbaşkanı yardımcısı sayısını bulacaklar. Kalp işareti yapmaktan başka hiçbir konuda anlaşamıyorlar. Birinin ak dediğine diğeri kara diyor. 

"BAY BAY KEMAL TEFECİLERDEN 300 MİLYAR DOLAR AYARLADIM"

Bay bay Kemal çıktı Londra'daki tefecilerden 300 milyar dolar ayarladım dedi. Diğer ortak çıktı böyle bir para olmadığını, gelmeyeceğini söyledi. Sonda bir de utanmadan çıktılar biz onu sadece ilgi çekmek için söyledik dediler. 

Bunların her işi yalan dolan, palavra. Yalan söylerken yüzleri bile kızarmıyor. İşte yanlarındaki terör örgütünün parlamentodaki temsilcisi neler söylüyor. Benim Rizeli kardeşim adı yalancı çobana çıkmış birine prim vermez. 

"BUNLARDAN FAYDA GELİR Mİ?"

Kandil'deki teröristler ne diyor, "Biz altılı masayı destekleyeceğiz" diyorlar. Bunlardan fayda gelir mi? Bunlara asla prim vermeyeceğiz. Bölücü terör örgütünün siyasi uzantısına neden aday çıkarmadığını sorun. 

"BAY BAY KEMAL LGBT'Cİ"

Benim kardeşlerim ailenin kutsiyetini bilir. LGBT gibi sapkın yapıların niçin kendisine oy dilendiğini sorun Bay bay Kemal LGBT'ci olduğunu biliyoruz. İYİ Parti seni de biliyoruz. Bunların hepsi LGBT'ci. AK Parti'nin böyle bir sorunu yok. Cumhur İttifakı'nın böyle bir sorunu yok. Ailemizi asla yaralamalarına müsaade etmeyeceğiz. 

"75 YAŞINDAN SONRA MEZHEBİNİ GÜNDEME GETİRDİ"

75 yaşından sonra niçin kendi mezhep kökenini gündeme getirdiğini, niçin insanların işi ile ekmeği ile oynadıklarını sorun. 

"KUSURSUZLUK ALLAH'A MAHSUS. BİZİM DE EKSİKLERİMİZ OLABİLİR"

Kusursuz olmak sadece Allah'a mahsustur. Bizim de eksiklerimiz olabilir. 21 yıldır yapmak isteyip de engellerden dolayı yapamadıklarımız olabilir. 85 milyonun hepsi şahit, ülkemize kazandırdığımız eserleri görüyorsunuz. Türkiye Yüzyılı için daha büyük hedefler belirledik. 

Cumhurbaşkanı, konuşmasının son kısmında "Adamların bayrağı yok, vatanı yok, ezanı yok. Bu Kandil'dekiler vatansız, imansız, ezansız, Kur'an'sız. Bunlarla beraber yürüyen kimler? CHP, İYİ Parti, HDP ve diğer yavrucuklar" ifadelerini kullandı.