Erdoğan'dan "Çukurova" açıklaması: İlk değil

Erdoğan'dan "Çukurova" açıklaması: İlk değil
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Adana Çukurova'daki boşaltılan binasına yönelik saldırıyla ilgili "İlk değil. Terörist teröristliğini eşkıya eşkıyalığını her yerde yapacaktır" dedi.Bayram...

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Adana Çukurova'daki boşaltılan binasına yönelik saldırıyla ilgili "İlk değil. Terörist teröristliğini eşkıya eşkıyalığını her yerde yapacaktır" dedi.

Bayram namazını Ayasofya Camii'nde kılan Erdoğan, namazın ardından bir açıklama yaptı. Erdoğan'ın ifadelerinden öne çıkanlar şöyle:

(AKP'nin Çukurova binasına saldırı) Ondan bir rant beklentisi içerisinde değilim. Terörist teröristliğini eşkıya eşkıyalığını her yerde yapacaktır. Kaldı ki Çukurova bizim ilk değildir. Biz terör bölgelerinde AK Parti olarak yaşadık. Biz bu konuda çok şehitler de verdik. Ama bunlardan bi haber olan bazı parti başkanları böyle bir kendilerine İstanbul’da bir saldırı olunca bunu ranta dönüştürmenin gayreti içerisine girdiler. Ardından da bu olay gerçekleşti. Biz bütün tedbirlerimizle siyasette bu işlere yabancı değiliz. İlk defa olan şeyler de değil. Emniyet teşkilatımız bu eşkıyayı anında yakaladılar. Gerekenler yargıda yapılıyor.

"SONDAJ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR"

(Karadeniz gazı) Dün akşam söylenmesi gereken ne varsa Karadeniz doğalgazıyla ilgili bunları söyledim. Öncelikle bir ay ardından da bir yıl olmak üzere ücretsiz bir şekilde Karadeniz doğalgazını milletimizle buluşturacağız. Rabbim inşallah tüm rezervimizi bereketli kılsın. Bu süreç içerisinde de ülke genelinde de Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığımız artık doğalgazımızın girmediği il ilçe inşallah bırakmayacak. Şuan itibariyle de bir taraftan sismik araştırmalar bir taraftan sondaj çalışmaları devam ediyor. Üretimi artırma noktasında.