Erdoğan'dan "dış yatırım getireceğim" diyen Kılıçdaroğlu'na: Bunlar tefeciliğe soyundu

Erdoğan'dan "dış yatırım getireceğim" diyen Kılıçdaroğlu'na: Bunlar tefeciliğe soyundu
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfalı Depremzedelerimizle İftar Buluşması’da konuştu. Doğu ve Güneydoğu Anadolu'daki terör olaylarına değinen Erdoğan, "Ülkemizin terörle ne iç içe ne yan...

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfalı Depremzedelerimizle İftar Buluşması’da konuştu. Doğu ve Güneydoğu Anadolu'daki terör olaylarına değinen Erdoğan, "Ülkemizin terörle ne iç içe ne yan yana yaşamayacağını açıkça ortaya koyduk. Tavizimiz kesinlikle yoktur" dedi.

Erdoğan şöyle konuştu:

Biz laf üstüne laf koyanlardan değil, hep taş üstüne taş koyanlardan olduk. Gençler, milletimizin derdiyle dertlendik, sevinciyle sevindik.

"KAYNAKLARI BAŞKA YERDE HARCAMA MECBURİYETİNDE KALDIK"

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgemiz yıllarca terörün istihdamsızlığın çilesini çekti. Terör olunca bölgeye yatırım gelmedi. Üretim olmayınca büyüme ve istihdam olmadı. İşsiz kalan gençlerimiz terör örgütleri için kolay lokma haline geldi. Binlerce gencimizi terörün amansız dişlerinde kaybettik. Yatırıma, eğitime, sağlığa ayırmamız gereken kaynakları başka yerde harmak mecburiyetinde kaldık. Hiçbir bölgesel ve küresel aktörün gözümüzün içine bakarak ülkenin güvenliğini tehlikeye atmasına izin vermeyeceğiz. Ülkemizin terörle ne iç içe ne yan yana yaşamayacağını açıkça ortaya koyduk. Tavizimiz kesinlikle yoktur. 

"ÇETELER, BİR AVUÇ ELİT..."

Asırlık hizmet ve başarıların arkasında güçlü bir yönetim ve siyasi irade vardır. Ülkemizin kaynaklarını çetelere, bir avuç elite, elinde viski kadehiyle ahkam kesen seçkinlere yedirmeme kararımız var.

"BUNLAR TEFECİLİĞE SOYUNDU"

Bay Bay Kemal İngiltere'den 300 milyar dolar getiriyormuş Nerede bu para nasıl getiriyorsun? Sana kim güvenir de bu parayı getirir? Demek ki bunlar tefeciliğe soyundu, başka açıklaması yok. Önce bir seçimi kazan.