Erdoğan'ın koltuğuna oturan çocuk: Cumhurbaşkanı olsam TFF Başkanı'nı değiştirirdim

Erdoğan'ın koltuğuna oturan çocuk: Cumhurbaşkanı olsam TFF Başkanı'nı değiştirirdim
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Eğitim Bakanı Özer ve beraberindeki depremzede çocukları kabul etti. Sırayla konuşan çocuklardan birisi "Cumhurbaşkanı olsam TFF Başkanı'nı değiştirirdim" dedi.Burada...

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Eğitim Bakanı Özer ve beraberindeki depremzede çocukları kabul etti. Sırayla konuşan çocuklardan birisi "Cumhurbaşkanı olsam TFF Başkanı'nı değiştirirdim" dedi.

Burada konuşan Erdoğan'ın açıklamasından öne çıkanlar şöyle:

"İnşallah 1 yıl içinde şehirlerimizi ayağa kaldırarak depremzedelerimizi normal hayatlarına döndüreceğiz. Dün Kahramanmaraş'taydım, öncesinde Nurdağı'ndaydık. Hayatını kaybeden insanlarımızı tekrar geri getiremeyiz. Milletimiz nice badireyi, saldırıyı, afeti, birliğine, beraberliğine sarılarak geride bıraktı. 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı bir kez daha tebrik ediyorum."

Çocuklardan birisi "Cumhurbaşkanı olsam Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı'nı değiştirirdim, daha çok silah alırdım" dedi.

Erdoğan, çocuklara, "Bu muhalefet bizim dilimizden anlamıyor." dedi. Depremzede çocuk, "Nasıl yani?" deyince, Erdoğan; "Muhalefet anlamıyor, doğalgaz bulduk diyoruz, nerede diye soruyorlar." dedi.