Evlenmek için para bulamadıklarını öne süren çift, silahla kuyumcu bastı

Evlenmek için para bulamadıklarını öne süren çift, silahla kuyumcu bastı
Sultangazi'de evlenmek için para bulamadığını öne süren bir çift, tabancayla kuyumcu soymaya çalıştı.Olay, sabah saatlerinde, Esentepe Mahallesi'nde bulunan bir kuyumcuda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Azerbaycanlı Öznur...

Sultangazi'de evlenmek için para bulamadığını öne süren bir çift, tabancayla kuyumcu soymaya çalıştı.

Olay, sabah saatlerinde, Esentepe Mahallesi'nde bulunan bir kuyumcuda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Azerbaycanlı Öznur H. (22) ve sevgilisi Enes E. (26), bir kuyumcu dükkanını gözlerine kestirerek içeri girdi.

Enes E., yanındaki tabancayı iş yeri çalışanına doğrultarak kuyumcuyu soymaya çalıştı. Bu sırada çevredeki esnaf durumu fark ederek kuyumcuya girdi. Silahlı soyguncuları etkisiz hale getiren esnaf, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, soyguncuları emniyete götürdü. Şüpheli çiftin polis ekiplerine verdiği ifadede, evlenmek için para bulamadıklarını, bu nedenle kuyumcuyu soymaya çalıştıklarını söyledikleri öğrenildi.

Soygun girişimi kameralara yansıdı

İki soyguncunun tabancayla çalışanı tehdit ettiği ve esnafların soyguncuları etkisiz hale getirdiği anlar, güvenlik kamerasıyla saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde, şüphelilerin kuyumcuyu soymaya çalıştığı sırada, esnafın içeri girdiği görülüyor. Esnafla şüpheliler arasında uzun süre arbede yaşanıyor.