Fatih Altaylı'dan Karabulut Ailesinin avukatı Epözdemir yorumu: "Ayıp bir şey!"

Fatih Altaylı'dan Karabulut Ailesinin avukatı Epözdemir yorumu: "Ayıp bir şey!"
Gazeteci Fatih Altaylı, YouTube yayınına çıkan ve buradaki bazı ifadeleri nedeniyle sosyal medyada tepki toplayan Avukat Rezan Epözdemir için, "Canını kaybetmiş bir genç kızın katilinin gereken cezayı alması için canını dişine...

Gazeteci Fatih Altaylı, YouTube yayınına çıkan ve buradaki bazı ifadeleri nedeniyle sosyal medyada tepki toplayan Avukat Rezan Epözdemir için, "Canını kaybetmiş bir genç kızın katilinin gereken cezayı alması için canını dişine takarak çalışan, bunu da bilabedel yapan bir avukat için son derece ayıp bir şey" dedi.

2009 yılında Cem Garipoğlu tarafından vahşice katledilen 17 yaşındaki Münevver Karabulut'un ölümüne ilişkin iddialar yeniden gündem oldu. Bunun üzerine Karabulut Ailesinin avukatı Rezan Epözdemir, gazete Fatih Altaylı'nın programına çıkarak olayı ayrıntılarıyla yeniden anlattı.

Burada yaptığı açıklamalar arasında cinayetin neden işlendiğine dair dava dosyasında yer alan iddiaları anlatan Epözdemir, "Yahudi Mayasız Ayini"nde genç bir erkeğin rüştünü ispat etmek için bakire bir genç kızı kurban ettiğine değindi.

Epözdemir, dava dosyasında yer aldığını söylediği ayin üzerinden sosyal medyada pek çok eleştiri ve tepkiyle karşılaştı.

Bunun üzerine Altaylı, yine kendi YouTube kanalındaki yayında Epözdemir'in gördüğü tepkileri eleştirdi, "Ayıp" dedi.

Altaylı, YouTube kanalında yayımlanan programında şu ifadeleri kullandı:

''Zaten bu Rezan'ın da iddiası değil. Rezan böyle bir şey olmuş demiyor. Sadece ben kendisine cinayet nedeni ortaya çıktı mı? Neden işemiş bu cinayeti dediğimde Rezan mahkemenin üzerinde durduğu farklı senaryoları anlattı. Bu senaryolardan bir tanesi de buydu. Fakat internet siteleri ve bir takım kısa videolarla izleyici edinmeye çalışanlar bunu yayınlamaya başladılar. Ne Rezan'ın böyle bir iddiası var ne ben 'aa bravo, vay be' bir şey diyorum. Bu yayınları seyredenler - bunların arasında bir de gazeteci geçinenler var. Gazeteci olacaksınız ve bir videonun aslı esası var mı diye sorarak milleti velveleye vereceksiniz. Böyle bir şey olur mu? Gerçi kimse inanmadı kimse ilgilenmedi. Bağlamından bu kadar koparılmış bu kadar saçma, Epözdemir'e çok ayıp. Böyle bir davayı çözümlemek için, canını kaybetmiş bir genç kızın katilin gereken cezayı alması için canını dişine takarak çalışan bunu da bilabedel yapan bir avukat için son derece ayıp bir şey.''

TIKLAYIN: Münevver Karabulut’un öldürülmesi bir ayin miydi? Karabulut ailesinin avukatı anlattı!

TIKLAYIN: Münevver Karabulut cinayetinin “Yahudi ayini” sonucu işlenmiş olabileceğine dair tezi mahkemeye kim sundu?

TIKLAYIN: Münevver Karabulut’un ailesinin avukatı Dr. Rezan Epözdemir’den “Mayasız Ayin” açıklaması

TIKLAYIN: Adalet Bakanlığı’ndan karar çıktı: Cem Garipoğlu’nun mezarı açılmayacak

TIKLAYIN: Fatih Altaylı: Adalete güven için Cem Garipoğlu’nun mezarı açılmalı