Fatih Erbakan, iktidara seslendi: İsrail’e lojistik üs olma ayıbına son verin

Fatih Erbakan, iktidara seslendi: İsrail’e lojistik üs olma ayıbına son verin
Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan iktidara seslenerek, "Türkiye’nin Siyonist İsrail’e lojistik üs olma ayıbına derhal son verilmelidir" dedi.Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Gazze'ye 7 Ekim'den bu yana saldırılarını...

Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan iktidara seslenerek, "Türkiye’nin Siyonist İsrail’e lojistik üs olma ayıbına derhal son verilmelidir" dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Gazze'ye 7 Ekim'den bu yana saldırılarını sürdüren İsrail'e Türkiye'nin lojistik üs sağladığını açıkladı.

Sosyal medya paylaşımında iktidara çağrıda bulunan Erbakan," İktidara sesleniyoruz; Türkiye’nin Siyonist İsrail’e lojistik üs olma ayıbına derhal son verilmelidir. Bu konuda atılacak her adımın destekçisi olacağımızı kamuoyuyla paylaşıyoruz."

Erbakan paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Osman Nuri Topbaş’dan Muhammed Emin Yıldırım’a kadar ilim erbabı hocaların feryadı Anadolu’nun kıymetli evlatları ile aynı istikamettedir. Bizler de Anadolu Kıtası ile aynı istikamette ve aynı feryadın sahibiyiz.

İktidara sesleniyoruz; Türkiye’nin Siyonist İsrail’e lojistik üs olma ayıbına derhal son verilmelidir. Bu konuda atılacak her adımın destekçisi olacağımızı kamuoyuyla paylaşıyoruz."

İngiliz medyasından iddia: İncirlik üssünden İsrail'e silah taşındı

İngiltere merkezli Declassified UK adlı haber sitesi ise geçtiğimiz haftalarda Türkiye'den bulunan İncirlik üssünden kalkan uçakların İsrail'e silah taşıdığını öne sürmüştü.

Haberde ABD’nin İsrail’e silah ulaştırmasında Güney Kıbrıs’taki İngiliz Agratur üssü uluslararası bir merkez haline getirildiği, ABD ve İngiltere uçaklarının Almanya, Türkiye ve İspanya’daki üslerinden Agratur’a, oradan da İsrail’e nakliye uçuşları yaptığı belirtilmişti.