Fatih Portakal Maçoğlu'nu hedef aldı: Kadıköy'de insanlara devrim mi anlatacaksınız?

Fatih Portakal Maçoğlu'nu hedef aldı: Kadıköy'de insanlara devrim mi anlatacaksınız?
Gazeteci Fatih Portakal, Fatih Mehmet Maçoğlu'nun Kadıköy belediye başkan adaylığına tepki göstererek, "Ne yapacaksınız Kadıköy'de Fatih bey? Bağdat Caddesi'ne çıkacak veya Feneryolu'na gidecek devrim yapıyoruz arkadaşlar mı...
Gazeteci Fatih Portakal, Fatih Mehmet Maçoğlu'nun Kadıköy belediye başkan adaylığına tepki göstererek, "Ne yapacaksınız Kadıköy'de Fatih bey? Bağdat Caddesi'ne çıkacak veya Feneryolu'na gidecek devrim yapıyoruz arkadaşlar mı diyeceksiniz?" dedi.

Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu'nun 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Kadıköy Belediye Başkan adayı olmasının yankıları sürüyor.

Türkiye Komünist Partisi (TKP) ve Sosyalist Meclisler Federasyonu tarafından ortak yapılan açıklamada Maçoğlu'nun adaylığının Kadıköy Halk Dayanışması ittifakının tüm bileşenleriyle birlikte alındığı ifade edilmişti.

TİP Genel Başkanı Erkan Baş ise yaptığı açıklamada "Bize herhangi bir şey sorulmadı. Telefonla bile nezaketen görüşümüz alınmadı. , Maçoğlu’na karşı değiliz ama yaptıkları hiç şık değil. Biz de kendi adaylarımızı çıkaracağız" demişti.

Sözcü TV ana haber spikeri Fatih Portokal da Maçoğlu'nun adaylığına sert sözlerle karşı çıktı.

"Kadıköy'de devrim mi anlatacaksınız?"

Portokal, Maçoğlu'nun adaylığını eleştirerek "Ne yapacaksınız Kadıköy'de Fatih bey? Bağdat Caddesi'ne çıkacak veya Feneryolu'na gidecek devrim yapıyoruz arkadaşlar mı diyeceksiniz? Kadıköy concon kesimlerden oluşuyor. Ne yapacaksınız ben de çok merak ediyorum" ifadelerini kullandı.