Fenerbahçe: "Tribünümüz haksız şekilde stadyumdan dışarı çıkarıldı!"

Fenerbahçe: "Tribünümüz haksız şekilde stadyumdan dışarı çıkarıldı!"
Fenerbahçe ve Maribor arasında oynana UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme Turu rövanş mücadelesinde tribünler karıştı. Fenerbahçe taraftarının dışarı çıkarıldığı maça dair Fenerbahçe açıklama yaptı.Fenerbahçe Spor...

Fenerbahçe ve Maribor arasında oynana UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme Turu rövanş mücadelesinde tribünler karıştı. Fenerbahçe taraftarının dışarı çıkarıldığı maça dair Fenerbahçe açıklama yaptı.

Fenerbahçe Spor Kulübünden yapılan açıklama şöyle:

"Takımımızın oynadığı maçta, tribünlerde hiçbir problem yokken rakip takım taraftarlarının taraftarımızın arasına girerek tribünde yer alan pankarta saldırması, pankartı tribünden sökmesi üzerine kesinlikle kabul etmeyeceğimiz olaylar yaşanmıştır.

"Polis ekiplerinin Sloven taraftarlara müdahalesi yeterli olmadı"

Stadyumda görev alan polis ekiplerinin bu olaya sebep olan Sloven taraftarlara müdahalesi yeterli olmamış, Fenerbahçemizi desteklemek üzere tribünde yer alan, tribünden sökülen pankartı geri alma refleksini ortaya koyan taraftarlarımız ve tüm tribünümüz haksız şekilde stadyumdan dışarı çıkarılmıştır.

"Stadın dışında da polisler tarafından sınırı aşan bir yaklaşım sergilendi"

Kulübümüze ulaşan bilgi taraftarlarımıza stadın dışarı çıkarıldıkları anlarda da polisler tarafından sınırı aşan bir yaklaşım sergilendiğidir. Tribünlerde Fenerbahçemizi yalnız bırakmayan, tribün duruşunu olması gerektiği gibi ortaya koyan taraftarımıza geçmiş olsun diyor; Maribor taraftarlarının sebebiyet verdiği bu vahim olaya dair UEFA nezdinde tüm sürecin takipçisi olacağımızı kamuoyunun bilgisine sunuyoruz."

TIKLAYIN: Olaylı maçta gülen taraf Fenerbahçe oldu: Kanarya tur atladı!