Gazeteci Altan Sancar'a mermili tehdit

Gazeteci Altan Sancar'a mermili tehdit
Gazeteci Altan Sancar, mermi fotoğrafı atılarak tehdit edildi. Sancar, "Benim veya ailemin başına gelecek en ufak olumsuzluktan tehdit mesajları atanlar kadar, bu dosyalarda araştırma yapmayanlar da sorumludur" dedi."Altan Sancar’a...
Gazeteci Altan Sancar, mermi fotoğrafı atılarak tehdit edildi. Sancar, "Benim veya ailemin başına gelecek en ufak olumsuzluktan tehdit mesajları atanlar kadar, bu dosyalarda araştırma yapmayanlar da sorumludur" dedi."

Altan Sancar’a ‘Jitemci’ kullanıcı adıyla gönderilen mesajda mermi fotoğrafı yer aldı. Söz konusu tehdit mesajının görselini X hesabından paylaşan Sancar, daha önceki tehditleri hatırlatarak işlem yapılmamasına tepki gösterdi.

Tehdit eden kişinin Kayseri’de yaşadığını tespit ettiğini belirten Sancar, X hesabından şunları yazdı:

“Tam dört yıl önce tehdit mesajları almaya başladım. İki yıl önce de Diyarbakır'da gece yarısı plakasız bir araçla önüm kesilerek silahla tehdit edildim. Ve bu iki olay hakkında da suç duyurusunda bulundum. Aradan uzun zaman geçti, ancak iki dosyada da gelişme olmadı. Bugün yine benzer şekilde mermili tehdit mesajları almaya başladım. Korktuğumdan ve ya ciddiye aldığımdan değil de benim veya ailemin başına gelecek en ufak olumsuzluktan tehdit mesajları atanlar kadar bu dosyalarda bir milim araştırma yapmayanlar da sorumludur. Bu arada tehdit mesajını gönderen kişi Kayseri'de yaşıyor. Daha önce bu hesaptan atacağı mesajı kendi hesabından atınca ortaya çıkmıştı.”