Gazeteci Avşar: Bazı polisler, Ayhan Bora Kaplan'a FETÖ'cülere ait ganimetler hakkında bilgi verdi

Gazeteci Avşar: Bazı polisler, Ayhan Bora Kaplan'a FETÖ'cülere ait ganimetler hakkında bilgi verdi
Gazeteci Seyhan Avşar, Ankara'da düzenlenen operasyonla yakalanan ve tutuklanan Ayhan Bora Kaplan'a ilişkin Emniyet kaynaklarından aldığı bilgiyi paylaştı.halktv.com.tr Özel Haberler Şefi Seyhan Avşar, Ankara’da yapılan operasyonla...

Gazeteci Seyhan Avşar, Ankara'da düzenlenen operasyonla yakalanan ve tutuklanan Ayhan Bora Kaplan'a ilişkin Emniyet kaynaklarından aldığı bilgiyi paylaştı.

halktv.com.tr Özel Haberler Şefi Seyhan Avşar, Ankara’da yapılan operasyonla yakalanan ve tutuklanan Ayhan Bora Kaplan’a dair Emniyet kaynaklarından aldığı bilgileri anlattı.

Avşar, ''15 Temmuz sonrası polisler Ayhan Bora Kaplan'a nokta adresler verdi. Kaplan ve adamları, bu evleri yağmaladı. Örneğin, West Gate rezidanstaki daireden 100 milyon dolar kaldırdı" dedi.

Avşar şöyle anlattı:

15 Temmuz'un hemen ardından Ayhan Bora Kaplan'ın Emniyet içerisinde irtibatta olduğu polisler ona bazı bilgiler verdi. "A semtinde FETÖ'den firari olan bir şahıs var. Evinde çok kıymetli ganimetler var. Evinde bol miktarda dolar var" gibi bilgiler verildi Ayhan Bora Kaplan'a. Ayhan Bora Kaplan ve beraberindekilerin FETÖ'cülerin terk ettiği evlerindeki ganimetlere çöktüğü iddiası var. Hatta bir tane rezidans var Ankara'da. West Gate adlı rezidanstaki bir daireden 100 milyon dolardan fazla bir servet kazandığı söyleniyor.

İLGİLİ HABER: Ayhan Bora Kaplan’ın avukatı Sinan Kocaoğlu; Balyoz, İzmir Casusluk, Adnan Oktar, Sauna Çetesi, 28 Şubat gibi davalarda müdafilik yapmış

İLGİLİ HABER: Tutuklanan Ayhan Bora Kaplan’a Soylu ile bağlantısı olduğu iddiasına ilişkin herhangi bir soru sorulmamış

İLGİLİ HABER: İyi Partili Gürhan Kocaman’ın Ayhan Bora Kaplan’la ilişkisi ne; Genel Merkez bu ilişkiyi biliyor muydu?

İLGİLİ HABER: Ankara’da Soylu bağlantılı derin operasyon; Ayhan Bora Kaplan’ın önü nasıl açıldı, kimler tasfiye edildi?