Gazeteci Lube Ayar'dan Semih Kaya'ya: Fondan gelen parayı bankaya yatırtıyorsun da fona giden parayı neden elden veriyorsun?

Gazeteci Lube Ayar'dan Semih Kaya'ya: Fondan gelen parayı bankaya yatırtıyorsun da fona giden parayı neden elden veriyorsun?
Gazeteci Lûbe Ayar'dan 'Fatih Terim Fonu' dolandırıcılığının kilit ismi Semih Kaya'ya sorular: Bu saçmalığa nasıl ikna oldun?'Fatih Terim Fonu' dolandırıcılığının kilit isimlerinden Semih Kaya, dün akşam Gazeteci Nevşin...

Gazeteci Lûbe Ayar'dan 'Fatih Terim Fonu' dolandırıcılığının kilit ismi Semih Kaya'ya sorular: Bu saçmalığa nasıl ikna oldun?

'Fatih Terim Fonu' dolandırıcılığının kilit isimlerinden Semih Kaya, dün akşam Gazeteci Nevşin Mengü'nün Youtube kanalında konuşmuştu.

Seçil Erzan'ın kendisine tuzak kurduğunu söyleyen Kaya,  “Benim Yaptığım da saçmalık… Bankada resmi bir şey olduğuna inandırıldıktan sonra ne yapabilirsiniz ki? “Seçil Erzan’ın kapısına gittim, bana tuzak kurdu" demişti.

Semih Kaya, söz konusu sistemden kâr elde ettiği iddialarını da yalanlamıştı.

Gazeteci Lûbe Ayar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Kaya'nın finansal işlemlerine ilişkin şunları sordu:

Şubeye kadar gelmiş parayı çekip müdüre elden vermedeki saçmalığa nasıl ikna oldun? KKM’den asla alamayacağın o ‘tefeci faizi’ hiç mi anormal gelmedi? Veya ‘fondan gelen’ parayı bankaya yatırtıyorsun da ‘fona giden’ parayı neden elden veriyorsun?

Ayar'ın paylaşımı şu şekilde:

Nevşin Mengü, Semih Kaya’yı konuşturarak harika bir iş yapmış. Benim aklımda kalan en önemli detaylar şöyle: Öncelikle Semih Kaya, (Seçil Erzan’a ait olan) dayak iddialarını kesinlikle reddediyor.

Ve diyor ki, “Özel fonu öğrenince Florya şubesinde KKM’de değerlendirdiğim paramı önce Levent şubeye havale ettim, sonra da çekip Seçil’e elden verdim. Fondan gelen her parayı da şubedeki hesabıma yatırdım. Hepsi bankacılık işlemiydi..”

Peki.. Şubeye kadar gelmiş parayı çekip müdüre elden vermedeki saçmalığa nasıl ikna oldun? KKM’den asla alamayacağın o ‘tefeci faizi’ hiç mi anormal gelmedi? Veya ‘fondan gelen’ parayı bankaya yatırtıyorsun da ‘fona giden’ parayı neden elden veriyorsun?