Gelecek Partili Serkan Özcan'dan Abdüllatif Şener yorumu: “Pragmatik siyasetçiler" samimi gayretimize zerrece inanmamış

Gelecek Partili Serkan Özcan'dan Abdüllatif Şener yorumu: “Pragmatik siyasetçiler" samimi gayretimize zerrece inanmamış
Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan, 14 Mayıs'ta partisi CHP'ye oy vermediğini, cumhurbaşkanlığı seçiminde Sinan Oğan'a oy verdiğini, 28 Mayıs'ta ise geçersiz oy kullandığını söyleyen eski CHP Milletvekili Abdüllatif Şener...

Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan, 14 Mayıs'ta partisi CHP'ye oy vermediğini, cumhurbaşkanlığı seçiminde Sinan Oğan'a oy verdiğini, 28 Mayıs'ta ise geçersiz oy kullandığını söyleyen eski CHP Milletvekili Abdüllatif Şener için, "Türk siyasetinin temel sorunu “pragmatist siyasetçilerdir”!" yorumunda bulundu.

Gelecek Partisi, seçimlere Millet İttifakı çatısı altında Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyerek girdi. Şener'in açıklamalarından sonra sosyal medyada açıklama yapan parti sözcüsü Serkan Özcan, şu ifadeleri kullandı:

TIKLAYIN: Abdüllatif Şener: İlk turda Sinan Oğan'a oy verdim, 2. turda geçersiz oy kullandım

"Bütün derdimiz ülkedeki adaletsizliği, hukuksuzluğu, fakirliği, geride kalmışlığı ortadan kaldırmaktı! Sırf bu nedenle toplumun her kesimine asgari müştereklerde buluşacak bir yol önerdik!

Bu akşamki program vesilesiyle “pragmatik siyasetçilerin” bu samimi gayretlerimize zerrece inanmadığını görüyorum!

Türk siyasetinin temel sorunu; küçük hesapçı, hepsi benim olsun, her şey benim varlığıma bağlı, ben yoksam hiçbir şey olamasın diyen “pragmatist siyasetçilerdir”!

Yazık."