Gitti Kasımpaşalı Erdoğan, geldi Beştepeli Bay Kriz

Gitti Kasımpaşalı Erdoğan, geldi Beştepeli Bay Kriz
Meclis’teki grup toplantısında konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in gündeminde ekonomideki gidişat, Atatürk Havalimanı tartışmaları, gençlerin gelecek kaygıları ve siyaset gündemi vardı.Akşener, Atatürk’ün...

Meclis’teki grup toplantısında konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in gündeminde ekonomideki gidişat, Atatürk Havalimanı tartışmaları, gençlerin gelecek kaygıları ve siyaset gündemi vardı.

Akşener, Atatürk’ün isminden rahatsızlık duyanların bulunduğunu belirterek, “Atatürk Havalimanı’na dozerleri sürenlere inat, onun Türkiye için ortaya koyduğu büyük vizyonu hayata geçirmek için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Türkiye’de ekonomik anlamda zor günler yaşandığını ve ülkenin üzerinde kara bulutlar dolaştığını belirtti. Akşener, özellikle gençlerin sorunlarının giderek büyüdüğünü ve iktidarın gençleri ‘şımarıklık’la suçladığını söyledi.

GÜLÜMSEMEK İÇİN KİMSE SEBEP BULAMIYOR
AK Parti’nin ve Erdoğan’ın elinde kavgaları körüklemekten başka yol kalmadığını savunan Akşener, iktidarın sandıktaki sondan kaçmaya çalıştığını söyledi. Kavgalar ve ekonomideki durum nedeniyle Anadolu’da insanların mutsuz olduğunu belirten İYİ Parti lideri karşılaştığı tabloyu özetledi:

“Tanımadığı yüzlere bile gülümseyen, dükkanını umutla açan o Anadolu yok artık. Çünkü artık hiç kimse gülümsemek için sebep bulamıyor. Çünkü artık insanımız güne nasıl başladığını değil, nasıl bitireceğini düşünüyor.

‘Kasımpaşalı Erdoğan’ın aç uyumanın, yokluğun, yoksulluğun ne demek olduğunu anlayacağını; ancak ‘artık saray sefasına kapılan’ Erdoğan’ın bunu bilemeyeceğini belirtti: “Kasımpaşalı Tayyip Erdoğan gitti, artık yok. Bugün artık karşımızda Beştepeli Bay Kriz var.”