Gökbakar'dan, Bozdağ'ın “şampanya-secde” kıyaslamasına tepki: Bu bey Adalet Bakanı

Gökbakar'dan, Bozdağ'ın “şampanya-secde” kıyaslamasına tepki: Bu bey Adalet Bakanı
Oyuncu Şahan Gökbakar, Adalet Bakanı Bozdağ'ın Urfa'da yaptığı konuşma sırasında 'şampanya-secde' kıyaslamasına tepki gösterdi. Şahan, ''Bu bey Adalet Bakanı... Toplumu içki içenler ve namaz kılanlar olarak ikiye ayıran...

Oyuncu Şahan Gökbakar, Adalet Bakanı Bozdağ'ın Urfa'da yaptığı konuşma sırasında 'şampanya-secde' kıyaslamasına tepki gösterdi. Şahan, ''Bu bey Adalet Bakanı... Toplumu içki içenler ve namaz kılanlar olarak ikiye ayıran bu bey Adalet Bakanı...'' dedi.

Adalet Bakanı ve AKP Şanlıurfa Milletvekili adayı Bekir Bozdağ'dan tepki çeken açıklamalarda bulundu. Bozdağ, Urfa'da yaptığı konuşmada, Millet İttifakı'nın 14 Mayıs'ta seçimi kazandığında bunu sabaha kadar şampanya eşliğinde kutlayacağını iddia etti.

Bozdağ, "14 Mayıs'ta 2 fotoğraftan biriyle karşılaşılır. Ya şampanya patlatıp kutlayanlar olacak ya da alnını şükür için secdeye koyup Rabb'ine hamdedenler olacak" ifadelerini kullandı.

Oyuncu Şahan Gökbakar, Bozdağ’ın bu açıklamalarına sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösterdi.

Gökbakar’ın Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklama şöyle:

"Bu bey Adalet Bakanı... Toplumu içki içenler ve namaz kılanlar olarak ikiye ayıran bu bey Adalet Bakanı... Toplumu kutuplaştıran ve iki gruba indirgeyen bu bey Adalet Bakanı yahu...  Adalet Bakanı bu bey! ADALET BAKANI!!!"