Hulusi Akar'dan "Vur de vuralım, öl de ölelim" sloganlarına yanıt: Bekleyin, onun da zamanı gelecek!

Hulusi Akar'dan "Vur de vuralım, öl de ölelim" sloganlarına yanıt: Bekleyin, onun da zamanı gelecek!
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, AKP Kayseri Aday Tanıtım Toplantısı'nda konuştu. Kürsüdeyken konuşmayı dinleyen bazı kişilerin "Vur de vuralım, öl de ölelim" sloganlarını duyan Akar, "Onun da zamanı gelecek, bekleyin" diye...

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, AKP Kayseri Aday Tanıtım Toplantısı'nda konuştu. Kürsüdeyken konuşmayı dinleyen bazı kişilerin "Vur de vuralım, öl de ölelim" sloganlarını duyan Akar, "Onun da zamanı gelecek, bekleyin" diye yanıt verdi.

AKP'den Kayseri Milletvekili adayı olarak gösterilen Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, partisinin aday tanıtım toplantısında konuştu. Askerî operasyonlardan bahsettiği sırada yükselen "Vur de vuralım, öl de ölelim" sloganlarını duyan Akar, "Onun da zamanı gelecek, bekleyin" diye yanıt verdi. 

Konuşmasında AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sayesinde Türkiye'nin 'uluslararası alanda bir özne' haline geldiğini savunan Akar, askerî operasyonlar için, "Şu anda Mehmetçik büyük bir başarıyla teröristlerin bütün inlerini, sığınaklarını başlarına yıktı, yıkmaya devam ediyor" dedi.

Türkiye olmadan bölgede herhangi bir problemin çözümünün mümkün olmadığını belirten Akar, "Dolayısıyla Türkiye’nin her zamankinden daha güçlü, daha büyük olması lazım. Güçlü ve büyük Türkiye için hepimizin daha çok çalışması lazım" diye konuştu.