İBB adaylığı için Başak Demirtaş’ın adaylık başvurusu yapmadığı iddia edildi

İBB adaylığı için Başak Demirtaş’ın adaylık başvurusu yapmadığı iddia edildi
DEM Parti'nin İBB Başkanlığı seçiminde aday gösterip göstermeyeceği konusundaki belirsizlik devam ediyor. Başak Demirtaş'ın şu ana kadar resmi bir adaylık başvurusu yapmadığı ve kararın 10 Şubat'a kadar netleşeceği iddia...
DEM Parti'nin İBB Başkanlığı seçiminde aday gösterip göstermeyeceği konusundaki belirsizlik devam ediyor. Başak Demirtaş'ın şu ana kadar resmi bir adaylık başvurusu yapmadığı ve kararın 10 Şubat'a kadar netleşeceği iddia edildi.

Yerel seçimler yaklaşırken siyasi partilerin aday belirleme süresi de daralıyor. DEM Parti’nin de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için Başak Demirtaş’ı mı göstereceği yoksa İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na mı destek vereceği hala sürüncemede.

Ferit Demir’in haberine göre, Başak Demirtaş’ın şu ana kadar DEM partiye İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığı için bir resmi başvurusunun olmadığı iddia edildi.

Başak Demirtaş’ın bu konuda henüz kesin bir karar vermediği Cuma gününe kadar adaylık konusunda net bir durumun oluşacağı ileri sürülüyor.

DEM parti kaynakları İstanbul Büyükşehir Belediye başkanlığı adaylığı konusunda bir iki gün içinde yeni bir gelişmenin yaşanabileceği ve kamuoyunun da bu konuda bilgilendirileceği belirtiliyor. Yeni gelişmenin ne olduğu konusunda ise bilgi verilmiyor.