İddia: Kıvanç Talu-Beril Talu çifti oğullarının pasaportu yetişmeyince Portekiz'e değil Gürcistan'a kaçtı

İddia: Kıvanç Talu-Beril Talu çifti oğullarının pasaportu yetişmeyince Portekiz'e değil Gürcistan'a kaçtı
‘Var Böyle Tipler’ adlı sosyal medya hesabıyla ünlenen Kıvanç Talu'nun eşi Beril Talu’yla birlikte 100 milyon liralık dolandırıcılığa imza attığı iddia edildi. Çiftin Portekiz'e kaçtığı iddia ediliyordu. Hürriyet...

‘Var Böyle Tipler’ adlı sosyal medya hesabıyla ünlenen Kıvanç Talu'nun eşi Beril Talu’yla birlikte 100 milyon liralık dolandırıcılığa imza attığı iddia edildi. Çiftin Portekiz'e kaçtığı iddia ediliyordu. Hürriyet Gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ, Talu çiftinin 3 yaşındaki oğulları Noel’in pasaportu gecikince vizesiz gidebilecekleri Gürcistan’a kaçtıklarını yazdı.

Talu çiftinin Dilan Polat'ın başına gelenlerden korktuğu için hedefleri olan 500 milyon TL'ye ulaşamadan Portekiz'e kaçtığı ileri sürülmüştü. Hürriyet Gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ, çiftin Portekiz'e değil Gürcistan'a kaçtığını yazdı.

Üstündağ, yazısında şu ifadelere yer verdi:

"Portekiz’e kaçma planları yapan Kıvanç-Beril Talu çifti, 3 yaşındaki oğulları Noel’in pasaportu gecikince vizesiz gidebilecekleri Gürcistan’a kaçtı.

Günlerdir herkes Kıvanç-Beril Talu olayını konuşuyor. ‘Var Böyle Tipler’ isimli Instagram hesabının sahibi olan çift, reklam ve sosyal medya dünyasında bilinen kişiler.

Bugüne kadar onlarca kişiyle bir sürü iş yapmışlar ve sektörde herkesi tanıyorlar. Bu nedenle ‘piyasayı’ dolandırıp yurt dışına kaçmaları herkeste şok etkisi yarattı. Önceki gün savcılık devreye girdi, haklarında soruşturma başlatıldı. Bu soruşturma neticesinde konuyla ilgili daha fazla detay gün yüzüne çıkacak belli ki..."