İddia: MB Başkanı Erkan'ın denize sıfır villası var

İddia: MB Başkanı Erkan'ın denize sıfır villası var
Merkez Bankası Başkanı Gaye Erkan'ın İstanbul'daki kiralık dairelerden şikayet etmesi sonrası hakkında bazı iddialar ortaya atıldıTürkiye Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın bir röportajında sarf ettiği “İstanbul,...

Merkez Bankası Başkanı Gaye Erkan'ın İstanbul'daki kiralık dairelerden şikayet etmesi sonrası hakkında bazı iddialar ortaya atıldı

Türkiye Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın bir röportajında sarf ettiği “İstanbul, Manhattan’dan pahalı olur mu? Biz İstanbul’da ev bulamadık. Müthiş pahalı. Annemlere yerleştik, onların yanında kalıyoruz. Bir insanın 10 evi olmamalı, 10 insanın bir evi olmalı” sözlerini tartışmaya devam ediyor.

Erkan’ın İstanbul’daki kira fiyatlarından yakınmasının ardından bazı iddialarda gündeme geldi.

Sözcü’den Yaşar Anter’ın haberine göre Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın 2 yıl önce 1.3 milyon Euro ödeyip Bodrum Turgutreis’teki Swissotel Rezidans’tan denize sıfır villa satın aldığı iddia edildi.

Bir başka iddiaya göre Bodrum Turgutreis’teki denize sıfır villaya, Merkez Bankası Başkanı Erkan oğlu Aslan Selim’in adını verdi. Villanın karşısında Ege’nin en batı ucundaki turistik Çatal Ada ve Topal Ada ile Yunanistan’a ait Kilimli (Kalimnos), Leros ve Keçi (Pserimos) adaları bulunuyor.