İmamoğlu’ndan Erdoğan’a hizmet yanıtı: Bizi izlemeye devam etsin

İmamoğlu’ndan Erdoğan’a hizmet yanıtı: Bizi izlemeye devam etsin
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Enstitü İstanbul İSMEK Eğitmenler Zirvesi’ne katıldı. İmamoğlu, geçtiğimiz günlerde kendisini hedef alan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a "Bizi izlemeye devam etsin"...
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Enstitü İstanbul İSMEK Eğitmenler Zirvesi’ne katıldı. İmamoğlu, geçtiğimiz günlerde kendisini hedef alan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a "Bizi izlemeye devam etsin" dedi.

Gazete Pencere Haber Merkezi

İmamoğlu kendisini hedef alan, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın "İstanbul hırsı boyunu aşanların oyuncağı haline gelmeyi hak etmiyor. İstanbul beceriksizlikleri hak etmiyor" sözlerine yanıt vererek "Bizi izlemeye devam etsin" dedi.

Yerel seçimlere iki buçuk aydan kısa bir süre kalırken İBB’ye yönelik “kumpas ve montaj” görüntüleri hız kazandı. Sosyal medya platformu X’te, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun montajla sesinin değiştirildiği videolar dolaşıma sokuldu. Görüntülerin ardından açıklamalarda bulunan İmamoğlu, “Bu insanlara ben Allah akıl versin diyorum” dedi.

İmamoğlu'nun konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde;

Bozuk olmayan bir kaza anını veya bozulmuş bir otobüs anının kayda almanın ya da konuştuğum kelimeleri yapay zekayla çevirerek yayın yaparak, insanları aldatmanın tanıtıma katkı sunacağını düşünen bir anlayışla karşı karşıyay Bu üzüntü verici bir yanıyla da karşımızda yönetime gelmeye yönelik adım atan anlayışın ortaya koyduğu, metodun sadece şu olduğunu görüyoruz; kararlamak, aşağılamak. Ne inancımıza ne evrensel değerlere uygun olmayan kişilere, siyasi partilere ya da bu insanlara ben Allah akıl versin diyorum. Akla, tekniğe, eğitime ihtiyacı olanları da İSMEK’e bekliyorum. Eğitim alsınlar. Belki de etik kuralları almak, ahlaklı birey olmayabilmeyi anlatmak ve öğretmek konusunda özelikle bu tür girişimleri olan siyasi gruplara kurs olarak açmamız gerekiyor. Toplumun buna ihtiyacı olmadığını biliyorum ama belli bir siyasi zümrenin yoğun bir ihtiyaç duyduğumu gözlemleyebiliyorum. Hep derim Allah iftiradan korusun. Bu tür tutum ve davranışlara eğilim gösterenleri de yaratanın akıl verme gayretine karşılık vermiyorsa Allah ıslah etsin diyorum.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisini hedef alan "İstanbul hırsı boyunu aşanların oyuncağı haline gelmeyi hak etmiyor. İstanbul beceriksizlikleri hak etmiyor" sözlerine de yanıt veren İBB Başkanı İmamoğlu, "Bizi izlemeye devam etsin" dedi.