İmamoğlu'nun kurmayları Fatih ve Pendik'ten belediye başkan adayı oldu: 126 kişi arasında 'değişimciler' öne çıkıyor

İmamoğlu'nun kurmayları Fatih ve Pendik'ten belediye başkan adayı oldu: 126 kişi arasında 'değişimciler' öne çıkıyor
CHP'nin yerel seçimler için açıkladığı 126 kişi arasında "değişimciler" ekibinden yer alan isimler öne çıkıyor. Kurultay sürecinde Özgür Özel'e destek veren Muharrem Erkek Çanakkale'de, Fethi Yaşar Yenimahalle’de aday...

CHP'nin yerel seçimler için açıkladığı 126 kişi arasında "değişimciler" ekibinden yer alan isimler öne çıkıyor. Kurultay sürecinde Özgür Özel'e destek veren Muharrem Erkek Çanakkale'de, Fethi Yaşar Yenimahalle’de aday olurken, İmamoğlu'nun kurmaylarından Polat ve Balyalı'nın da adaylığı dikkat çekti.

CHP Parti Meclisi’nde (PM), yerel seçimler için 35 seçim bölgesinden 126 il ve ilçe için belediye başkan adayları açıklandı.

Parti Sözcüsü Deniz Yücel’in açıkladığı adaylar arasında ise İstanbul’un iki ilçesi dikkat çekti.

İmamoğlu, Balyalı için başarı dilemişti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde (İBB) Genel Sekreter Yardımcısı olarak görev yapan Mahir Polat Fatih ilçesinden, İBB CHP Grup Başkanvekili Süleyman Tarık Balyalı da Pendik ilçesinden aday gösterildi. Dün, Aksaray Sanat Meydanı ile Zeminaltı Otoparkı’nın temel atma törenine katılan İmamoğlu, bu çalışmaları gerçekleştiren İBB Miras ekibini kuran eski genel sekreter yardımcısı Mahir Polat’a teşekkür etmiş ve başarı dilemişti

Kurultay döneminde Özel’e destek vererek "değişimciler" ekibinde yer alan eski CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek Çanakkale’de, Ankara Yenimahalle'de ise Fethi Yaşar aday gösterildi.

Özgür Çelik'ten tebrik

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Özel de sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Parti Meclisimizin aldığı kararla 31 Mart 2024 seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Fatih Belediye Başkan Adayı olarak belirlenen Mahir Polat ve İstanbul Pendik Belediye Başkan Adayı olarak belirlenen Tarık Balyalı'yı yürekten tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Fatih'te kazanacağız! Pendik'te kazanacağız! İstanbul'da kazanacağız!" ifadelerini kullandı.