İmamoğlu'nun sokakta karşılaştığı teyze ile olan diyaloğu gündem oldu: Sana çok dua ettim, Allah sana istediğin bu yetkiyi versin

İmamoğlu'nun sokakta karşılaştığı teyze ile olan diyaloğu gündem oldu: Sana çok dua ettim, Allah sana istediğin bu yetkiyi versin
İstanbul BB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 31 Mart yerel seçimler için İstanbul Fatih'te sokakta karşılaştığı Kürt olduğunu belirten yaşlı teyze ile diyaloğu gündem oldu. İmamoğlu'na olan sevgisini heyecanlı halleriyle belli...
İstanbul BB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 31 Mart yerel seçimler için İstanbul Fatih'te sokakta karşılaştığı Kürt olduğunu belirten yaşlı teyze ile diyaloğu gündem oldu. İmamoğlu'na olan sevgisini heyecanlı halleriyle belli eden yaşlı teyzenin söyledikleri dikkat çekti.

Ekrem İmamoğlu'nun yaklaşan 31 Mart yerel seçimler için İstanbul Fatih'te sokakta halk ile buluştuğu anlarda Kürt olduğunu belirten yaşlı bir teyze ile olan diyaloğu kaydedildi.

İmamoğlu ile Kürtçe konuşan yaşlı teyzenin söylediklerinden çok heyecanlı halleri gündem oldu.

Yaşlı teyze İmamoğlu'na, "Biz sana hep dua ediyoruz. Ben Kürt'üm. Allah sana istediğin bu yetkiyi versin. Allah sana kolaylıklar sağlasın. Sen de bizi unutmayasın" dedi.

İmamoğlu ise Türkçe "Sağ ol anacığım. Dua et" dedi.

Yaşlı kadın İmamoğlu'na, "Sana hep dua ediyorum. Seni çok seviyorum. Allah yolunuzu açık etsin. Vallahi camiye gittim sana çok dua ettim" yanıtını verdi.

İmamoğlu'nun danışmanı Murat Ongun ise o anları, Neşet Ertaş'tan, "Kalpten kalbe bir yol vardır, Gözünen görünmez sırdır, İkimizin kalbi birdir ikimizin kalbi birdir…" dizeleriyle paylaştı.