İnci Taneleri 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Azem zor duruma düşüyor!

İnci Taneleri 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Azem zor duruma düşüyor!
İnci Taneleri 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Azem, Dilber yüzünden zor durumda kalıyor. Dilber'in Azem'e duyduğu hisler, Zahir'i harekete geçiriyor. Zahir Azem ve Dilber'in üzerine gidiyor. Ancak Azem, Zahir'den çekinmiyor ve...
İnci Taneleri 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Azem, Dilber yüzünden zor durumda kalıyor. Dilber'in Azem'e duyduğu hisler, Zahir'i harekete geçiriyor. Zahir Azem ve Dilber'in üzerine gidiyor. Ancak Azem, Zahir'den çekinmiyor ve karşılık veriyor. Peki Azem, Dilber'i korurken başkalarına zarar gelmesinin önüne geçebilecek mi?

Ben, kendime yeni bir hayat kuracağım...

Gündemden düşmeyen ve ilk bölümü merakla beklenen İnci Taneleri’nin ikinci bölümünden ilk tanıtım yayınlandı! Şarkıları, dans sahneleri ve çarpıcı diyalogları ile merak uyandıran İnci Taneleri’nin ilk bölümünün ardından, ikinci bölümü de merakla bekleniyor. “Yağmur her yere yağar, yıldırım bir yere düşer..." sözleri ile başlayan ilk bölüm, Azem Yücedağ'ın hikayesi hakkında daha fazla merak uyandırıyor!

İnci Taneleri’nin yayınlanan ilk bölümüne Azem ve Dilber arasında yaşanan duygusal anlar damga vuruyor! Dilber’in “Sana bir sarılayım mı, müsaitsen…“ sorusu güldürürken Azem’in “Benim de epey oldu bir insana sarılmayalı...” diye cevap vermesi duygusal anlar yaşatıyor.