İnsan hiç kepçe olmak ister mi?

İnsan hiç kepçe olmak ister mi?
Şarkıcı ve Ahbap Derneği’nin kurucusu Haluk Levent, depremzedelere yardım için harekete geçen ilk sivil toplum kuruluşlarından biri oldu.İlk gün ünlüleri bağış için harekete geçiren Levent, “Dayanışma adına ilk arayan...

Şarkıcı ve Ahbap Derneği’nin kurucusu Haluk Levent, depremzedelere yardım için harekete geçen ilk sivil toplum kuruluşlarından biri oldu.

İlk gün ünlüleri bağış için harekete geçiren Levent, “Dayanışma adına ilk arayan Kıvanç Tatlıtuğ oldu, 200 bin lira bağış yaptı. Ayrıca lojistik ihtiyaç için destek vereceğini söyledi” diyerek tek tek yardım yapanların isimlerini paylaştı.

KEŞKE KEPÇE OLSAM
Sonraki paylaşımında enkaz altında kalanların tespit edilmesini isteyen Levent, “Yanıbaşımda yardım edemediğim göz göre göre ölümü bekleyen çocuklar var, anneler-babalar var. Olmuyor işte, uyuyamıyorsun. İnsan ne olmak ister? Hiç kepçe olmak ister mi? Şu an olsam keşke… Tek tek enkazların üzerini açsam…” ifadelerini kullandı.

KONTEYNER DESTEĞİ İÇİN DE DEVREDE
Levent, depremzedelerin barınmaları için firmalarla görüşerek, bağışlarla sıfır maliyetle 2 bin konteyner yerine 3 bin konteyner satın alacaklarını da açıkladı. Levent, “Muazzam bir milletiniz. Konteyner firmaları ile görüştüm. Sıfır maliyetle 2 bin yerine 3 bin konteyner satın alacağız ve Elazığ depreminde yaptığımız gibi hemen valiliklerle protokol yapacağız” mesajını paylaştı.