İSKİ duyurdu: İstanbul'un üç ilçesinde su kesintisi yaşanacak

İSKİ duyurdu: İstanbul'un üç ilçesinde su kesintisi yaşanacak
İSKİ, İstanbul'un Büyükçekmece, Çatalca ve Silivri ilçelerinde su kesintisi yaşanacağını duyurdu. Deplase bağlantı ve iyileştirme çalışmaları nedeniyle toplam 25 mahalleye 09.00 ila 21.00 saatleri arasında su verilemeyecek.İstanbul...

İSKİ, İstanbul'un Büyükçekmece, Çatalca ve Silivri ilçelerinde su kesintisi yaşanacağını duyurdu. Deplase bağlantı ve iyileştirme çalışmaları nedeniyle toplam 25 mahalleye 09.00 ila 21.00 saatleri arasında su verilemeyecek.

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) deplase bağlantı ve iyileştirme çalışmaları nedeniyle Büyükçekmece, Çatalca ve Silivri'nin bazı mahallelerine yarın 09.00 ila 21.00 saatleri arasında su kesintisi yaşanacağını duyurdu.

Üç ilçeye 12 saat su verilemeyeceği aktarılan açıklamada, kesinti yapılacak mahalleler şöyle sıralandı:

"Büyükçekmece ilçesinde Muratçeşme, Türkoba, Hürriyet, Mimaroba, Tepecik, Kumburgaz, Celaliye, Kamiloba, Ahmediye, Güzelce, Bahçelievler, Yenimahalle, Ekinoba, Sinanoba ve Ulus mahalleleri. Çatalca ilçesinde, Ferhatpaşa ve Kaleiçi mahalleleri. Silivri ilçesinde Selimpaşa, Cumhuriyet, Fatih, Ortaköy, Kavaklı, Yenimahalle, Semizkumlar ve Alibey mahalleleri."