İstanbul mitinginde “dark web” videosu

İstanbul mitinginde “dark web” videosu
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaoğlu’nun, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın ekibinin girişeceği “en pis işleri” bildiğini belirterek, “Dark web” videoları hazırlanacağı uyarısında bulunmuştu. Erdoğan’ın dün...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaoğlu’nun, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın ekibinin girişeceği “en pis işleri” bildiğini belirterek, “Dark web” videoları hazırlanacağı uyarısında bulunmuştu. Erdoğan’ın dün İstanbul mitinginde yayınladığı bir videonun bu tür bir uygulama olduğu iddia edildi.

Atatürk Havalimanı’nda yapılan Millet Bahçesi'nde düzenlenen mitingte, PKK'lı Murat Karayılan'ın CHP'nin 'Haydi' isimli seçim klibinde yer almış gibi gösterildiği görüldü.

Erdoğan, video gösterilirken, “Bak bu çok önemli. Benim milli ver yerli olan vatandaşım bunlara oy verir mi?” dedi.

NELERDEN MEDET UMUYORLAR

CHP’li Gürsel Tekin, sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile videoya tepki gösterdi. Tekin, “Bakın gençler, nelerden medet umuyor. Halkı düşmanlığa sevk etmek için sahte video yapıyor, bunu yayınlıyor, iftira atıyor. Bu kadar aciz bir haldeler. Ahlaken dibe indiler. Bu ülkeyi bu seviyeden oylarınızla siz kurtaracaksınız. Yalan dönemi bitecek Türkiye zamanı başlayacak” dedi.