İstanbul'da bir kişi, marketin çöp kovasını çaldı

İstanbul'da bir kişi, marketin çöp kovasını çaldı
İstanbul Sultangazi'de bir kişi, market önünde gördüğü çöp kovasını çaldı. Hırsızlık anı güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedilirken, market sahibi "Çöp kovası da çalınmaz" diyerek duruma isyan etti.Sultangazi'de...
İstanbul Sultangazi'de bir kişi, market önünde gördüğü çöp kovasını çaldı. Hırsızlık anı güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedilirken, market sahibi "Çöp kovası da çalınmaz" diyerek duruma isyan etti.

Sultangazi'de bir kadın market önünde gözüne kestirdiği çöp kovasını çaldı. Hırsızlık anları güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay, dün öğle saatlerinde Yunus Emre Mahallesi Adem Yavuz Caddesi'ndeki bir marketin önünde meydana geldi. İddiaya göre yolda yürüyen bir kadın, market önünde duran çöp kovasını gözüne kestirdi. Ardından kovayı yanında getirdiği torbaya koyup, yürüyerek yoluna devam etti. Market sahibinin "Çöp kovası da çalınmaz, nasıl bir ülkede yaşıyoruz? Allah belanı versin senin" diyerek isyan ettiği hırsızlık anları güvenlik kamerasıyla görüntülendi. (DHA)