Solo Holding'in patronu Hakan Cengiz, suikast girişiminde şüphelendiği isimleri söyledi

Solo Holding'in patronu Hakan Cengiz, suikast girişiminde şüphelendiği isimleri söyledi
İstanbul'da otomobili ile seyir halindeyken motosikletli suikastçıların saldırısına uğrayan Solo Holding'in patronu Hakan Cengiz, polise bir süredir kendisini tehdit eden iki iş insanının ismini verdi.Solo Holding'in patronu Hakan...
İstanbul'da otomobili ile seyir halindeyken motosikletli suikastçıların saldırısına uğrayan Solo Holding'in patronu Hakan Cengiz, polise bir süredir kendisini tehdit eden iki iş insanının ismini verdi.

Solo Holding'in patronu Hakan Cengiz ve eşi Zehra Cengiz dün saat 11.40 sıralarında silahlı saldırıya uğradı. Mahmutbey gişeleri istikametinde Cengiz çiftinin bulunduğu otomobile yanaşan motosikletli ve kasklı saldırganlar silahlarını ateşledi.

Suikast girişiminde, büyük bir şans eseri Cengiz çifti yara almadan kurtulurken, 40 yaşındaki araç sürücüsü Muhammet Yaşar başından yaralandı. Olayın ardından soruşturma başlatan polis, iş insanı Hakan Cengiz'in ifadesine başvurdu.

Patronlar Dünyası'nda yer alan bir habere göre; Hakan Cengiz, bir süredir tehdit edildiğini belirterek şüphelendiği iki iş insanının ismini polise söyledi.

İstanbul Asayiş Şube ve Organize Şube Müdürlüğü saldırganların yakalanması için çalışmalara başladı.

Hakan Cengiz'in ismini verdiği iki iş insanın da olayla bağlarının bulunup bulunmadığı, azmettirici olma ihtimali de araştırılıyor.