İstanbul'da Zafer Partisi'nin seçim çadırı yakıldı

İstanbul'da Zafer Partisi'nin seçim çadırı yakıldı
İstanbul Kartal’da bulunan Zafer Partisi‘ne ait seçim çadırı, kimliğini belirsiz kişiler tarafından yakıldı.Türkiye’de gündem yerel seçimlere kilitlenirken provokasyon olayları da artmaya başladı. İstanbul Büyükşehir...
İstanbul Kartal’da bulunan Zafer Partisi‘ne ait seçim çadırı, kimliğini belirsiz kişiler tarafından yakıldı.

Türkiye’de gündem yerel seçimlere kilitlenirken provokasyon olayları da artmaya başladı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na kurulmak istenen bozuk otobüs kumpasından sonra şimdi de İstanbul Kartal’da Zafer Parti’sinin seçim çadırına saldırı düzenlendi. Kimliği belirsiz kişilerce düzenlenen saldırıda çadır yakıldı.

"Zamanı var"

Saldırı sonrası sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, “Biliyorum ama zamanı var…” ifadelerini kullandı.

"Yola devam edeceğiz"

Ankara'da da bir Zafer Partilinin pankartı indirmek isteyenler tarafından bıçaklandığını duyuran Özdağ, o görüntüleri şu ifadelerle paylaştı:

"İstanbul’da Zafer Partisi’nin pankartlarına sistemli olarak saldırı yapılıyor. Dün gece ise Kartal’da parti çadırımız ateşe verildi. Ankara Etimesgut’ta arkadaşımız pankartlarımızı indirenler tarafından bıçaklanıyor, Kartal’da çadırımız yakılıyor. Bütün tahrik çabalarına soğukkanlı şekilde cevap vererek yola devam edeceğiz."