İYİ Parti'de bir istifa daha!

İYİ Parti'de bir istifa daha!
İYİ Parti'de son zamanlardaki istifalara yeni bir istifa daha eklendi. Ankara Milletvekili Adnan Beker de partiden ayrıldığını duyurdu. İYİ Parti Ankara Milletvekili Adnan Beker, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda istifa...

İYİ Parti'de son zamanlardaki istifalara yeni bir istifa daha eklendi. Ankara Milletvekili Adnan Beker de partiden ayrıldığını duyurdu.

İYİ Parti Ankara Milletvekili Adnan Beker, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda istifa ettiğini duyurdu. İYİ Parti'nin TBMM'deki sandalye sayısı bu istifayla birlikte 42'ye düştü.

Adnan Beker, İYİ Parti'den istifasını "İYİ Parti çatısı altında artık Ankaralı hemşehrilerim ve Yüce Türk Milleti’ne daha fazla katkı sağlayamayacağımı düşündüğümden, bugün itibariyle İYİ Parti’den istifa ediyorum" sözleriyle duyurdu.

Açıklamasında İYİ Parti Genel Bakanı Meral Akşener'e atıfta bulunmaması dikkatleri çekerken Beker "Başta çok değerli Ankaralı hemşehrilerim olmak üzere, İYİ Parti İlçe Başkanlarımız, yöneticilerimiz, üyelerimiz, gönüllülerimiz ve İYİ Parti’ye oy vermiş tüm vatandaşlarımızla bugüne kadar nasıl hemhâl olduysak bugünden sonra da kapım ve telefonum her zaman açık olacaktır." ifadelerini kullandı.

Defolup gitsinler iddiası

Sözcü Yazarı İsmail Saymaz, bu sabah yayımlanan yazısında Adnan Beker'in İYİ Parti milletvekili Ümit Dikbayır ile partinin dünkü grup toplantısına katılmadığını ve Akşener ile aralarına uzaklık girdiğini yazmıştı. Ayrıca Akşener'in adı geçen isimleri kastederek "Defolup gitsinler" dediği öne sürülmüştü.

Geçtiğimiz günlerde de eski Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz partinin 'kirlendiğini' belirterek istifa etmişti.

Yine partinin önemli isimlerinden hukukçu ve Meral Akşener'in yardımcılığını yapan Bahadır Erdem de İYİ Parti'nin yerel seçimlerde kendi adaylarını çıkarmasının iktidara yarayacağını belirterek partisinden ayrıldığını duyurmuştu.