İYİ Parti'den Akşener'in dikkat çeken görüşmesine dair açıklama: Sinan Aygün davet etti, adaylık konusu gündeme gelmedi

İYİ Parti'den Akşener'in dikkat çeken görüşmesine dair açıklama: Sinan Aygün davet etti, adaylık konusu gündeme gelmedi
T24'den Eray Görgülü'nün İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Sinan Aygün ile görüşüp adaylık teklif ettiği iddialarına İYİ Parti'den yanıt geldi. İYİ Parti lideri Meral Akşener dün Ankara'da Sinan Aygün, Cemil Çiçek...

T24'den Eray Görgülü'nün İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Sinan Aygün ile görüşüp adaylık teklif ettiği iddialarına İYİ Parti'den yanıt geldi.

İYİ Parti lideri Meral Akşener dün Ankara'da Sinan Aygün, Cemil Çiçek ve Abdülkadir Aksu ile yemekte bir araya geldi. Akşener'in bu görüşmede Ankara’da Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için Sinan Aygün’e teklif götürdüğü iddia edildi.

İYİ Parti'den yanıt

İYİ Parti'den bu iddialara yönelik bir açıklama yaptı. Yalanlanan iddialara ilişkin açıklama şöyle:

Genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER'in, dün Ankara'da katıldığı bir sohbet toplantısı, bazı yayın organlarında spekülatif bir şekilde gündeme getirilmiştir.
Sayın Genel Başkanımızın rahatsızlığı döneminde, Sayın Çiçek ve Sayın Aksu, telefonla arayarak, geçmiş olsun dileklerini iletmiş, o görüşmede biraraya gelme temennisi de dile getirilmiştir. Sayın Cemil ÇİÇEK, Sayın Abdülkadir AKSU, Sayın Oktay VURAL'ın katılımıyla, Sayın Sinan AYGÜN'ün evsahipliğinde davet üzerine gerçekleşen sohbette, iddia edildiği gibi, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na adaylık konusu asla gündeme gelmemiştir. Sözkonusu buluşma gizli bir buluşma olmadığı gibi, gizli bir gündemi de yoktur.