İYİ Parti'den Özgür Özel'in ittifak çağrısına 'DEM'li yanıt

İYİ Parti'den Özgür Özel'in ittifak çağrısına 'DEM'li yanıt
İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, CHP lideri Özgür Özel'in "Türkiye İttifakı"çağrısına yanıt verdi. Böyle bir ittifakı hiç duymadığını ifade eden Zorlu, "Biz ne demlenenlerden ne de demleyenlerden olma düşüncesine sahibiz"...
İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, CHP lideri Özgür Özel'in "Türkiye İttifakı"çağrısına yanıt verdi. Böyle bir ittifakı hiç duymadığını ifade eden Zorlu, "Biz ne demlenenlerden ne de demleyenlerden olma düşüncesine sahibiz" dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Lüleburgaz'daki konuşmasında Türkiye İttifakı vurgusu yaparak, "Bu seçimde bütün Türkiye'den, Cumhur İttifakı'nın karşısına bir büyük ittifakı dikmesini bekliyoruz. O ittifakın adı Türkiye İttifakı'dır..." ifadelerini kullanmıştı.

Özgür Özel'in Türkiye İttifakı vurgusuna İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu'dan yanıt geldi. Zorlu, CHP ve DEM Parti arasındaki ittifak temasları üzerinden ana muhalefete sert yüklendi.

"Kent uzlaşısı kavramlarını bilmeyiz"

Zorlu şu ifadeleri kullandı:

"Basın açıklamasının sonunda CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in "Türkiye İttifakı" çıkışı sorulan Zorlu, "Böyle bir ittifak mı var? Doğrusu ben duymadım ama bizim ittifakımız milletimizle. Biz, kent uzlaşısı gibi kavramları bilmeyiz. Her kare toprağımızda milletimizle bütünleşerek seçimlerin en iyi çıkış yapan partisi olacağız. Biz ne demlenenlerden ne de demleyenlerden olma düşüncesine sahibiz