İYİ Parti'den yeni video: "Yetmez ama Evet production sunar: Adını Adalet Koydum"

İYİ Parti'den yeni video: "Yetmez ama Evet production sunar: Adını Adalet Koydum"
İYİ Parti, 14 Mayıs seçimleri kapsamında hazırladığı kampanya filmlerinden birini daha paylaştı. Videoda Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'ın farklı zamanlarda kullandığı ifadelere yer verildi: "Anayasa Mahkemesi...

İYİ Parti, 14 Mayıs seçimleri kapsamında hazırladığı kampanya filmlerinden birini daha paylaştı.

Videoda Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'ın farklı zamanlarda kullandığı ifadelere yer verildi: "Anayasa Mahkemesi bu şekilde karar vermiş olabilir, verdiği karar uymuyorum, saygı da duymuyorum"; 2010 senesinde yapılan referandum için kullandığı, "Her evet; demokrasiye, özgürlüğe, hukuka davettir" ifadesi, "Ben yargıdan da üzerine düşeni yapmasını bekliyorum. Aksi taktirde daha fazla bekleyemeyiz, bu mesajın da nereye gittiği bellidir", "Şimdi mahkeme kararı çıktı, twitter'ın kökünü kazıyacağız."

Erdoğan'ın sözleri hatırlatıldıktan sonra Türkiye'de alınan tartışmalı yargı kararları, Fettullah Gülen'in 2010 referandumu için evet oyu istediği, cumhurbaşkanına hakaretten gözaltına alınan öğrenciler, Defne Joy Foster'ın şaibeli ölümü gibi olaylar da hatırlatıldı.