İYİ Parti’den yeni video: Adil Türkiye

İYİ Parti’den yeni video: Adil Türkiye
İYİ Parti, seçim kampanyası kapsamında yeni bir video yayımladı. Videoda İYİ Parti Kalkınma Politikaları Başkanı ve İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Ümit Özlale’nin ifadeleri yer aldı.İYİ Parti'nin sosyal medya hesabındaki...

İYİ Parti, seçim kampanyası kapsamında yeni bir video yayımladı. Videoda İYİ Parti Kalkınma Politikaları Başkanı ve İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Ümit Özlale’nin ifadeleri yer aldı.

İYİ Parti'nin sosyal medya hesabındaki paylaşımda Özlale'nin konuşması şöyle yer aldı:

"Kimsesizlerin kimsesi olan cumhuriyet vizyonumuzla, toprağının değerini bilen, inanına yatırım yapan, gelirini adil paylaşan bir Türkiye. Sosyal adaletsizliğe getirdiğimiz çözümlerimizle, her bir vatandaşının her daim yanında olan bir Türkiye. Hiçbir çocuğumuzun aç kalmayacağına dair verdiğimiz sözümüzle yoksulluğu yöneten değil, yoksulluğun olmadığı bir Türkiye. 1923’ten 2023’e uzanan gücümüzle milletini mutlulukta ve zenginlikte eşitleyen bir Türkiye. Başarabilir miyiz? Elbet de başarabiliriz. Çünkü 14 Mayıs’tan sadece sonra hukukun üstünlüğünü veya yargı bağımsızlığını sağlayan değil, 85 milyonunun fırsatlarını eşitleyen adil bir Türkiye konuşulacak. Türkiye eşitlenecek eşitlendikçe büyüyecek. Çünkü 14 Mayıs’tan sonra Türkiye tarih yazacak."