İYİ Parti'nin yeni seçim videosu: Güçlü Türkiye

İYİ Parti'nin yeni seçim videosu: Güçlü Türkiye
İYİ Parti 14 Mayıs seçimleri kapsamında hazırladığı kampanya videolarından birini daha "Güçlü Türkiye" başlığıyla yayınladı.Videoda İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz, Güçlü Türkiye'yi şu ifadelerle...

İYİ Parti 14 Mayıs seçimleri kapsamında hazırladığı kampanya videolarından birini daha "Güçlü Türkiye" başlığıyla yayınladı.

Videoda İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz, Güçlü Türkiye'yi şu ifadelerle tanımladı:

"Sürdürülebilir büyümeye odaklı vizyonumuzla savunma, tarım, enerji gibi stratejik sektörlerde kendi kendine yeten bir Türkiye. İstikrarsızlığa getirdiğimiz çözümlerimizle öngörülebilir, şeffaf ve hızla büyüyen bir Türkiye. Kapsayıcı bir zenginleşme sözümüzle çalmayan, çaldırmayan, üreten, çalışan ve liyakatle kalkınan bir Türkiye. Zengin kaynaklarımızdan, devasa potansiyelimizden aldığımız güçle dünnyada öne geçen bir Türkiye. Hayata geçecek mi? Elbette geçecek. Çünkü 14 Mayıs'tan sonra gelecek nesillerine enkaz bırakan değil, gençleriyle başaran güçlü bir Türkiye konuşulacak. Bire şey değişecek her şey değişecek. Çünkü 14 Mayıs'tan sonra Türkiye tarih yazacak."