Karamollaoğlu'ndan Erdoğan'ın "Doğru zaman, doğru adam" sloganına gönderme

Karamollaoğlu'ndan Erdoğan'ın "Doğru zaman, doğru adam" sloganına gönderme
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, AKP'nin "Doğru zaman, doğru adam" sloganı hakkında konuştu ve "Çok da doğru söylüyorlar. Doğru zamanda doğru adama ihtiyaç var ama bugünkü adama değil" dedi.TIKLAYIN - AKP’den...

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, AKP'nin "Doğru zaman, doğru adam" sloganı hakkında konuştu ve "Çok da doğru söylüyorlar. Doğru zamanda doğru adama ihtiyaç var ama bugünkü adama değil" dedi.

TIKLAYIN - AKP’den AKP’ye kampanya eleştirisi

Millet İttifakı bugün Afyonkarahisar'da bir miting gerçekleştiriyor. Karamollaoğlu'nun konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

Sadece işsizler sıkıntı çekmiyor. Esnaf da emekli de memur da büyük bir sıkıntı içinde. Sadece ekonomik değil, sosyal yönden de sorunlarımız var. Özellikle iktidarda bulunan arkadaşlar kardeşliği pekiştirecek ifadeler kullanacaklarına bizi düşmanlaştıracak ifadeleri kullanmaktan çekinmiyor. Biz buna rıza göstermiyoruz" ifadeleriyle ekonomik krizin sorumlusu olarak işaret ettiği iktidarı eleştirdi

Doğru zaman, doğru adam diyorlar. Çok da doğru söylüyorlar. Doğru zamanda doğru adama ihtiyaç var ama bugünkü adama değil. Bu sistemin kurucusu, bu sistemin manisi olan arkadaşlar tek adam rejimini zorla dayattılar. Bugün bu dayatmanın bedelini ödüyoruz. Bundan kurtulmak mecburiyetindeyiz.