Kendini polis aracından atan şiddet mağduru kadın hayatını kaybetti

Kendini polis aracından atan şiddet mağduru kadın hayatını kaybetti
Aile içi şiddet mağduru olan bir kadın polis aracında atlayıp, arkadan gelen başka bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti.Şiddet mağduru olduğu belirtilen bir kadın, konuyla ilgili müracaatta bulunmak üzere Ankara Emniyet...
Aile içi şiddet mağduru olan bir kadın polis aracında atlayıp, arkadan gelen başka bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Şiddet mağduru olduğu belirtilen bir kadın, konuyla ilgili müracaatta bulunmak üzere Ankara Emniyet Müdürlüğüne gitti. Polis merkezine götürülmek için ekip aracına bindirilen kadın, araç seyir halindeyken araçtan atladı. Bu esnada arkadan gelen başka bir aracın çarpası sonucu hayatını kaybetti.

Konuya ilişkin açıklama yapan Ankara Emniyet Müdürlüğü, "Ekip aracı seyir halindeyken müşteki mağdur G.A. İsimli kadın, aracın arka kapısını açarak kendisine aniden yola atmış, bu esnada arkadan gelen başka bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetmiştir." dedi.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklama bu şekilde:

31.01.2024 günü saat 16.00 sıralarında aile içi şiddet konusuyla ilgili müracaatta bulunmak üzere Emniyet Müdürlüğümüz ana giriş giriş kapısına çocuklarıyla beraber gelen bir çift, ifadelerinin alınması amacıyla ilgili ekiplerimiz tarafından polis merkezimize götürülmek üzere iki ayrı ekip aracına bindirilmiştir.

Ekip aracı seyir halindeyken müşteki mağdur G.A. İsimli kadın, aracın arka kapısını açarak kendisine aniden yola atmış, bu esnada arkadan gelen başka bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetmiştir.

Konuyla ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.