Kökü koku yakalattı: Evinde zehir üretiyormuş

Kökü koku yakalattı: Evinde zehir üretiyormuş
İzmir'de evinde kurduğu düzenekle uyuşturucu imal ettiği belirlenen kişi, etrafa yayılan kötü koku sayesinde yakalandı.

İzmir'in Bornova ilçesinde, evine kurduğu sera sistemi ile uyuşturucu üreten kişiyi kökü koku ele verdi.

Alınan bilgiye göre, İnönü Mahallesi'nde bir sokağa yayılan kötü kokudan rahatsız olan vatandaşlar durumu polise bildirdi.

Bölgeye gelen İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, kokunun uyuşturucu madde kaynaklı olduğunu belirledi.

Sokaktaki binaların çatılarına çıkarak bacalarını kontrol eden ekipler, kokunun yayıldığı 2 katlı binayı tespit etti. Binaya operasyon düzenleyen ekipler, 2 katlı binanın 4 odasına Hint keneviri yetiştirmek için sera sistemi kurulduğunu belirledi.

Yapılan aramada 100 kök Hint keneviri, 20 kilogram esrar, ruhsatsız tabanca, hassas terazi, ışıklandırma ve havalandırma malzemeleri ele geçirildi.

Gözaltına alınan R.S. işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar